Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB.München Bolzplatzhelden
2134 Tactiek mf
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten matig
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Inworp. Oszczep met de inworp. Leckebusch is nu in balbezit. Hryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Leckebusch onderschept slim de pass. Leckebusch passt de bal zonder na te denken. Kische met een sublieme pass. Wilke is nu in balbezit. Wilke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oszczep met de inworp. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... Adendorff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kambach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
Leckebusch speelt de bal door. Kische rent richting de bal. Kische geeft de bal voor. Leckebusch probeert de bal aan de voet te houden. Leckebusch geeft de bal voor. Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 51%, Bolzplatzhelden 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB.München - Bolzplatzhelden 0:0

49e minuut.
Oszczep passt de bal met de wreef. Niggemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek onderschept slim de pass. Buniek kan de bal niet met de borst controleren. Buniek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ryfka geeft de bal voor. Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oszczep krijgt een gele kaart. Dutschke raakt geblesseerd tijdens het duel. Wirtz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Russ bereikt de bal nog maar net als eerste. Russ haalt uit met een fantastische trap. Wallace bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Bolzplatzhelden 0:1

57e minuut.
Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtz passt de bal met de wreef. Daar is Buniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Kambach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB.München - Bolzplatzhelden 1:1

63e minuut.
Wallace probeert naar een medespeler te passen. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek passt de bal met de wreef. Hryciuk heeft problemen om de bal te vangen. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wirtz speelt de bal door. Oszczep rent richting de bal. Oszczep probeert naar een medespeler te passen. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Neubeck is nu in balbezit. Neubeck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adendorff de bal. Buniek is nu in balbezit. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Kambach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 50%, Bolzplatzhelden 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB.München - Bolzplatzhelden 1:1