Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo_Abi F.C. Muresul Targu Mures
bestOne Tactiek 352
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 39.9
formidable Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Beclea met een sublieme pass. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek draait met de bal, schiet en ... Plach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Dantas onderschept slim de pass. Dantas geeft een lange en hoge pass. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 1:0

13e minuut.
Hoàng Giang met een sublieme pass. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fielek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fielek neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio schiet op doel. Plach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 2:0

14e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal in één keer door. Fielek rent richting de bal. Fielek draait met de bal, schiet en ... Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lichota trapt de bal weg. Garhammer kopt de bal weg. Beclea speelt de bal door. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 3:0

16e minuut.
Abolafio rent richting de bal. Abolafio probeert naar een medespeler te passen. Edu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek verovert de bal door een tackle van achteren. Fielek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 4:0

19e minuut.
Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang passt de bal zonder na te denken. Fielek is nu in balbezit. Fielek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 5:0

29e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. Lichota geeft een hoge lob. Garhammer kopt de bal weg. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bratianu is nu in balbezit. Bratianu geeft een lange en hoge pass. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek draait met de bal, schiet en ... Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 6:0

38e minuut.
Janovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Janovsky met een sublieme pass. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek rent richting de bal. Fielek schiet op doel. Plach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ebers onderschept slim de pass. Bratianu met een sublieme pass. Fielek is nu in balbezit. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ernst geeft een hoge lob. Inworp. Hoàng Giang met een snelle inworp. Abolafio rent richting de bal. Abolafio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 29%, F.C. Muresul Targu Mures 71%.
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 6:0

48e minuut.
Janovsky kopt de bal weg. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio passt de bal zonder na te denken. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 7:0

49e minuut.
Ernst geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoàng Giang met een snelle inworp. Abolafio rent richting de bal. Abolafio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Plach trapt de bal weg van het doel. Janovsky kopt de bal weg. Lichota is nu in balbezit. Abolafio onderschept slim de pass. Abolafio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Janovsky met een sublieme pass. Edu is nu in balbezit. Edu met een sublieme pass. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abolafio rent richting de bal. Abolafio probeert naar een medespeler te passen. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek schiet op doel. Plach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Plach trapt de bal weg van het doel. Garhammer kopt de bal weg. Beclea is nu in balbezit. Fielek is nu in balbezit. Fielek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Hoàng Giang passt de bal in één keer door. Ebers speelt de bal door. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio schiet op doel. Plach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 8:0

65e minuut.
Bratianu speelt de bal door. Garhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garhammer passt de bal in één keer door. Fielek heeft problemen om de bal te vangen. Fielek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ebers probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang met een sublieme pass. Klungelig pakt Fielek de bal. Fielek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 9:0

70e minuut.
Njarðarson heeft problemen om de bal te vangen. Abolafio onderschept slim de pass. Abolafio probeert naar een medespeler te passen. Fielek rent richting de bal. Fielek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Abolafio heeft problemen om de bal te vangen. Ernst rent richting de bal. Ernst geeft een hoge lob. Abolafio geeft de bal voor. Fielek krijgt zijn hoofd ertegen. Plach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fielek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abolafio kopt de bal weg. Ernst heeft problemen om de bal te vangen. Fielek rent richting de bal. Fielek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Edu is nu in balbezit. Beclea onderschept slim de pass. Fielek is nu in balbezit. Fielek schiet op doel. Plach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebers probeert naar een medespeler te passen. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Plach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 31%, F.C. Muresul Targu Mures 69%.
Torpedo_Abi - F.C. Muresul Targu Mures 10:0