Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BTS Korea Fenerbats
Normal Tactiek MiracleTactic
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins passt de bal in één keer door. Vipotnik rent richting de bal. Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik haalt uit met een fantastische trap. Ehrl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Illig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Damaschke rent richting de bal. Stoksik onderschept slim de pass. Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stoksik geeft een hoge lob. Dürmeier heeft problemen om de bal te vangen. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:1

12e minuut.
Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik passt de bal met de wreef. Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:2

15e minuut.
Dürmeier probeert de bal aan de voet te houden. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik geeft een lange en hoge pass. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Ehrl bokst de bal weg. Jaster kopt de bal weg. Stössel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stathakis neemt de hoekschop. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:3

18e minuut.
da Silva Martins kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoksik de bal. Stoksik passt de bal met de wreef. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:4

21e minuut.
Stathakis geeft een lange en hoge pass. Stoksik kopt de bal weg. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Ehrl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:5

25e minuut.
Delmas rent richting de bal. Delmas geeft een lange en hoge pass. Chomiński geeft een hoge lob. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik schiet op doel. De bal raakt de paal. Illig heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:6

27e minuut.
Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stoksik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoksik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:7

29e minuut.
Jaster geeft de bal voor. Daar is Stössel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoksik is nu in balbezit. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Ehrl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Stössel onderschept slim de pass. Stössel probeert naar een medespeler te passen. da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins passt de bal zonder na te denken. Vipotnik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:8

32e minuut.
Stoksik met een sublieme pass. Vipotnik heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Vipotnik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Illig met een harde bal richting middenveld. Stoksik kopt de bal weg. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow rent richting de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Ehrl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Delmas rent richting de bal. Delmas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stoksik de bal. Smolarow rent richting de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Ehrl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:9

38e minuut.
Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow is nu in balbezit. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ehrl bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Stoksik de bal. Stoksik met een sublieme pass. Illig bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik onderschept slim de pass. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Ehrl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Delmas is nu in balbezit. Stathakis geeft een lange en hoge pass. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Ehrl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:10

43e minuut.
Franzmann is nu in balbezit. Franzmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stössel de bal. Smolarow onderschept slim de pass. Smolarow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BTS Korea 87%, Fenerbats 13%.
FC BTS Korea - Fenerbats 0:10

46e minuut.
Smolarow met een sublieme pass. Vipotnik rent richting de bal. Franzmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vipotnik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vipotnik kan niet meer verder spelen. Homberg komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ehrl trapt de bal weg van het doel. Inworp. Fąk met de inworp. Delmas is nu in balbezit. Delmas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoksik rent richting de bal. Illig rent richting de bal. Illig geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stoksik de bal onder controle te krijgen. Ehrl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stössel heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow rent richting de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Homberg de bal onder controle te krijgen. Ehrl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:11

51e minuut.
Balent passt de bal in één keer door. Reichel bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Silva Martins krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Dürmeier de bal. Stoksik rent richting de bal. Homberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Homberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:12

54e minuut.
Smolarow raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valoyes komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Stoksik speelt de bal door. Daar is Homberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Illig ... Strafschop! Homberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Valoyes neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Balent kopt de bal weg. Stathakis speelt de bal door. Valoyes rent richting de bal. Homberg is nu in balbezit. Homberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Teodoru speelt de bal door. Delmas is nu in balbezit. Stathakis speelt de bal door. Homberg is nu in balbezit. Homberg haalt uit met een fantastische trap. Ehrl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Stathakis met de inworp. Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal met de wreef. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik haalt uit met een fantastische trap. Ehrl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stathakis passt de bal zonder na te denken. Homberg is nu in balbezit. Homberg passt de bal zonder na te denken. Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Homberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Homberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Balent speelt de bal door. Reichel is nu in balbezit. Stathakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stathakis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Illig kopt de bal weg. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik passt de bal met de wreef. Homberg rent richting de bal. Homberg schiet op doel. Ehrl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
da Silva Martins verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Martins passt de bal zonder na te denken. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Homberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Homberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Valoyes neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BTS Korea - Fenerbats 0:13

87e minuut.
Stössel is nu in balbezit. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes passt de bal zonder na te denken. Daar is Stoksik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoksik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BTS Korea 91%, Fenerbats 9%.
FC BTS Korea - Fenerbats 0:13