Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.04
  • Stadion: Haasler FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5400
Haasler FC F.C. Muresul Targu Mures
Has - 433 AT Tactiek 352
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 37.5
adequate Schieten weak
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Talavi onderschept slim de pass. Njarðarson probeert naar een medespeler te passen. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko rent richting de bal. Żwirko met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njarðarson passt de bal zonder na te denken. Derbin met een sublieme pass. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ernst geeft een hoge lob. Żwirko is nu in balbezit. Derbin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Derbin krijgt een gele kaart. Żwirko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Njarðarson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorshkov kopt de bal weg. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Lenz de bal. Dorf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balogh kopt de bal weg. Derbin heeft problemen om de bal te vangen. Garrido rent richting de bal. Garrido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ernst geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenz met de inworp. Bogucki rent richting de bal. Bogucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Żwirko probeert de bal aan de voet te houden. Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin geeft de bal voor. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel. Plach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haasler FC 51%, F.C. Muresul Targu Mures 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haasler FC - F.C. Muresul Targu Mures 0:0

46e minuut.
Arnau komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Derbin is nu in balbezit. Derbin passt de bal in één keer door. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Dorf met een snelle inworp. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă geeft de bal voor. Pikul kopt de bal weg. Arnau bokst de bal weg. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin geeft de bal voor. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haasler FC 51%, F.C. Muresul Targu Mures 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haasler FC - F.C. Muresul Targu Mures 0:0