Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktoria Preussen F.C. Muresul Targu Mures
3-3-1-3-opt. Tactiek 352
48% Balbezit 52%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 39.7
solide Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Wodzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński probeert naar een medespeler te passen. Viskadourakis is nu in balbezit. Wodzyński is nu in balbezit. Wodzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić geeft de bal voor. Viskadourakis is nu in balbezit. Viskadourakis haalt uit met een fantastische trap. Plach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Njarðarson is nu in balbezit. Rolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Ávalos rent richting de bal. Ávalos geeft de bal voor. Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - F.C. Muresul Targu Mures 1:0

14e minuut.
Berlea met een sublieme pass. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskadourakis passt de bal met de wreef. Wodzyński rent richting de bal. Wodzyński schiet op doel. Plach bokst de bal weg.

27e minuut.
Rolfo passt de bal zonder na te denken. Berlea is nu in balbezit. Berlea geeft de bal voor. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskadourakis schiet op doel. Plach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejić geeft een lange en hoge pass. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskadourakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ávalos is nu in balbezit. Ávalos passt de bal zonder na te denken. Daar is Viskadourakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viskadourakis haalt uit met een fantastische trap. Plach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - F.C. Muresul Targu Mures 2:0

38e minuut.
Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea verovert de bal door een tackle van achteren. Berlea passt de bal zonder na te denken. Viskadourakis rent richting de bal. Viskadourakis schiet op doel. Plach bokst de bal weg.

43e minuut.
Kruppke verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vălăhuţă de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Pavelescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruppke begaat een overtreding. Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrios met een snel genomen vrije trap. Balogh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - F.C. Muresul Targu Mures 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 24%, F.C. Muresul Targu Mures 76%.
Viktoria Preussen - F.C. Muresul Targu Mures 2:1

52e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf probeert naar een medespeler te passen. Viskadourakis is nu in balbezit. Viskadourakis haalt uit met een fantastische trap. Plach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Viskadourakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolfo rent richting de bal. Rolfo geeft de bal voor. Wodzyński is nu in balbezit. Wodzyński schiet op doel. Plach bokst de bal weg.

63e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Gusola speelt de bal door. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskadourakis draait met de bal, schiet en ... Plach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ávalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantera is nu in balbezit. Pavelescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavelescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Perkuhn is nu in balbezit. Wodzyński rent richting de bal. Wodzyński speelt de bal door. Viskadourakis is nu in balbezit. Viskadourakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Żwirko de bal. Rolfo rent richting de bal. Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko geeft een lange en hoge pass. Andrejić verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bertin probeert naar een medespeler te passen. Lichota kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolfo de bal. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Arm geeft de bal voor. Kruppke kopt de bal weg. Dorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wodzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Kruppke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Bertin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Żwirko neemt de hoekschop. Andrejić rent richting de bal. Balogh begaat een overtreding. Andrejić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 28%, F.C. Muresul Targu Mures 72%.
Viktoria Preussen - F.C. Muresul Targu Mures 2:1