Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB.München FC BTS Korea
2134 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 20
solid Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cobb onderschept slim de pass. Buniek is nu in balbezit. Buniek passt de bal zonder na te denken. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 1:0

10e minuut.
Cobb verovert de bal door een tackle van achteren. Cobb met een sublieme pass. Buniek rent richting de bal. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Ehrl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 2:0

11e minuut.
Hryciuk passt de bal zonder na te denken. Gîscă is nu in balbezit. Gîscă geeft de bal voor. Buniek rent richting de bal. Buniek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balent rent richting de bal. Buniek onderschept slim de pass. Buniek passt de bal met de wreef. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... Ehrl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 3:0

16e minuut.
Buniek onderschept slim de pass. Buniek speelt de bal door. Dürmeier rent richting de bal. Hryciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hryciuk schiet op doel. Ehrl bokst de bal weg.

25e minuut.
Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 4:0

28e minuut.
Cobb kopt de bal weg. Buniek is nu in balbezit. Balent is nu in balbezit. Buniek onderschept slim de pass. Buniek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 5:0

30e minuut.
Dürmeier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oszczep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 6:0

34e minuut.
Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek passt de bal met de wreef. Hryciuk rent richting de bal. Buniek is nu in balbezit. Buniek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oszczep met de inworp. Hryciuk controleert de bal met de borst. Stössel is nu in balbezit. Hryciuk onderschept slim de pass. Hryciuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hryciuk passt de bal zonder na te denken. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep geeft een hoge lob. Buniek rent richting de bal. Buniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 7:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryfka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap. Damaschke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryfka neemt de hoekschop. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk schiet op doel. Ehrl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 34%, FC BTS Korea 66%.
FCB.München - FC BTS Korea 7:0

61e minuut.
Ryfka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaack komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kaack bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaster. Kaack is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cobb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buniek springt en kopt de bal. Ehrl bokst de bal weg.

66e minuut.
Dürmeier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oszczep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk schiet op doel. Ehrl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 8:0

67e minuut.
Buniek rent richting de bal. Jaster maakt een afschuwelijke overtreding. Buniek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cobb met een snel genomen vrije trap. Hryciuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Dürmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oszczep neemt de hoekschop. Buniek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - FC BTS Korea 9:0

70e minuut.
Pietsch onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobb met een snelle inworp. Oszczep is nu in balbezit. Oszczep geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kaack onderschept slim de pass. Kaack geeft de bal voor. Buniek is nu in balbezit. Buniek probeert naar een medespeler te passen. Hryciuk rent richting de bal. De bal raakt de paal. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jaster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jaster heeft problemen om de bal te vangen. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek geeft een lange en hoge pass. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 27%, FC BTS Korea 73%.
FCB.München - FC BTS Korea 9:0