Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:55
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.04
  • Stadion: Haasler FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5140
Haasler FC SC Grottenolm
Has - 433 AT Tactiek Test 1
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 28.1
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Jargaš speelt de bal door. Derbin is nu in balbezit. Derbin passt de bal zonder na te denken. Bogucki rent richting de bal. Bogucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Engländer geeft de bal voor. Inworp. Beceren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogucki rent richting de bal. Bogucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Derbin met een sublieme pass. Beceren met een sublieme pass. Jargaš is nu in balbezit. Jargaš geeft een lange en hoge pass. Bogucki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihbe met een snelle inworp. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tanko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derbin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jargaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jargaš geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haasler FC 40%, SC Grottenolm 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haasler FC - SC Grottenolm 0:0

46e minuut.
Arnau komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kaliciak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derbin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jargaš geeft een lange en hoge pass. Bogucki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haasler FC - SC Grottenolm 1:0

57e minuut.
van Raalte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beceren met een sublieme pass. van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki onderschept slim de pass. Bogucki draait met de bal, schiet en ... Packroff bokst de bal weg.

65e minuut.
Beceren speelt de bal door. Daar is Siemens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jargaš rent richting de bal. Jargaš haalt uit met een fantastische trap. Packroff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haasler FC - SC Grottenolm 2:0

67e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Rəfiyev onderschept slim de pass. Rəfiyev speelt de bal door. Jargaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jargaš geeft de bal voor. Paal!

71e minuut.
Piecyk rent richting de bal. Talavi is nu in balbezit. Talavi geeft een hoge lob. Jargaš is nu in balbezit. Jargaš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rəfiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bel verovert de bal door een tackle van achteren. Bel passt de bal zonder na te denken. Bogucki rent richting de bal. Bogucki passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haasler FC 30%, SC Grottenolm 70%.
Haasler FC - SC Grottenolm 2:0