Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolzplatzhelden Huragan Fordon 04
mf Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 41
average Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Dutschke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abramovic. Dutschke raakt geblesseerd tijdens het duel. Maneval zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carre rent richting de bal. Carre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carre rent richting de bal. Leckebusch is nu in balbezit. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sobieniecki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Abramovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Braun komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Kische zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niggemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedrzycki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Biedrzycki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biedrzycki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Niggemann raakt geblesseerd tijdens het duel. Niggemann met een snel genomen vrije trap. Majewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Iquiapaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 1:0

20e minuut.
Lage is nu in balbezit. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niggemann. Fadigas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jurasz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage met een sublieme pass. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas schiet op doel. Kambach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 1:1

25e minuut.
Welker geeft een hoge lob. Maneval is nu in balbezit. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Lage schiet op doel. Kambach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 1:2

28e minuut.
Lage rent richting de bal. Fadigas is nu in balbezit. Maneval onderschept slim de pass. Lage is nu in balbezit. Lage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Leckebusch speelt de bal door. Kische is nu in balbezit. Kische passt de bal in één keer door. Carre rent richting de bal. Carre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzplatzhelden 51%, Huragan Fordon 04 49%.
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 1:2

54e minuut.
Inworp. Wirtz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke geeft een lange en hoge pass. Sobieniecki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wirtz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wirtz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre draait met de bal, schiet en ... Iquiapaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 2:2

60e minuut.
Leckebusch verovert de bal door een tackle van achteren. Leckebusch speelt de bal door. Carre is nu in balbezit. Carre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 3:2

61e minuut.
Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Niggemann rent richting de bal. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage onderschept slim de pass. Lage haalt uit met een fantastische trap. Kambach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lage is nu in balbezit. Lage geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lage is nu in balbezit. Lage passt de bal met de wreef. Fadigas rent richting de bal. Fadigas schiet op doel. Kambach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 3:3

84e minuut.
Braun met de inworp. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz passt de bal in één keer door. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Carre draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Iquiapaza met een harde bal richting middenveld. Lage rent richting de bal. Lage haalt uit met een fantastische trap. Kambach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kallmann heeft problemen om de bal te vangen. Carre is nu in balbezit. Carre passt de bal in één keer door. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carre rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzplatzhelden 37%, Huragan Fordon 04 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolzplatzhelden - Huragan Fordon 04 3:3