Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:52
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.04
  • Stadion: Ostseestadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18782
Baltic Stars SC Grottenolm
Test1 Tactiek Test 1
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 30.1
formidabel Schieten zwak
formidabel Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Clavero Prados is nu in balbezit. Clavero Prados geeft een hoge lob. Garbatzky kopt de bal weg. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. CoIe heeft problemen om de bal te vangen. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Ardelean de bal. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ardelean de bal onder controle te krijgen. Packroff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 2:0

16e minuut.
Gonzalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalvo geeft de bal voor. Daar is CoIe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 3:0

20e minuut.
Garbatzky geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kaliciak de bal onder controle te krijgen. Elsässer kopt de bal weg. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ihbe probeert de bal aan de voet te houden. Chon rent richting de bal. Chon heeft problemen om de bal te vangen. Chon geeft een lange en hoge pass. Bertoldo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Chon is nu in balbezit. Chon probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky draait met de bal, schiet en ... Packroff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 4:0

33e minuut.
Garbatzky passt de bal met de wreef. Chon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chon met een sublieme pass. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky schiet op doel. Packroff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Chon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardelean. Chon raakt geblesseerd tijdens het duel. Chon met een snel genomen vrije trap. Bertoldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 5:0

39e minuut.
Chon onderschept slim de pass. Chon speelt de bal door. Daar is Garbatzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbatzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 6:0

40e minuut.
Dalke passt de bal met de wreef. Ohlrogge rent richting de bal. Ohlrogge geeft een hoge lob. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... Packroff bokst de bal weg.

42e minuut.
Rəfiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Elsässer onderschept slim de pass. Elsässer geeft de bal voor. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltic Stars 26%, SC Grottenolm 74%.
Baltic Stars - SC Grottenolm 6:0

46e minuut.
Garbatzky rent richting de bal. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean passt de bal met de wreef. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 7:0

47e minuut.
Ihbe passt de bal met de wreef. Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke geeft de bal voor. Garbatzky krijgt zijn hoofd ertegen. Packroff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 8:0

49e minuut.
Chon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chon probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky draait met de bal, schiet en ... Packroff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 9:0

54e minuut.
Elsässer met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalke de bal. Dalke geeft een hoge lob. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky schiet op doel. Packroff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 10:0

58e minuut.
van Raalte speelt de bal door. Chon rent richting de bal. Chon speelt de bal door. Daar is Garbatzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbatzky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chon heeft problemen om de bal te vangen. Chon probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky schiet op doel. Packroff probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dalke is nu in balbezit. Dalke passt de bal met de wreef. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 11:0

66e minuut.
Rəfiyev speelt de bal door. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 12:0

67e minuut.
Elsässer probeert naar een medespeler te passen. Dalke is nu in balbezit. Dalke passt de bal met de wreef. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo haalt uit met een fantastische trap. Packroff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
van Raalte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalke met de inworp. Elsässer geeft een lange en hoge pass. Bertoldo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 13:0

82e minuut.
Chon rent richting de bal. Chon met een sublieme pass. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. Packroff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltic Stars - SC Grottenolm 14:0

86e minuut.
Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke passt de bal zonder na te denken. Daar is Gonzalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ... Garbatzky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Packroff trapt de bal weg van het doel. Gonzalvo kopt de bal weg. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltic Stars 12%, SC Grottenolm 88%.
Baltic Stars - SC Grottenolm 14:0