Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ToP TalentS tscfinning
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 23.2
solide Schieten matig
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Paulsen is nu in balbezit. Borsatto verovert de bal door een tackle van achteren. Borsatto probeert naar een medespeler te passen. Gajić is nu in balbezit. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ihring probeert de bal aan de voet te houden. Qualle is nu in balbezit. Gajić verovert de bal door een tackle van achteren. Gajić probeert de bal met de borst te controleren. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 1:0

10e minuut.
Qualle bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualle geeft de bal voor. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Corbach de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 2:0

16e minuut.
Kepler met een sublieme pass. Gajić is nu in balbezit. Corbach probeert naar een medespeler te passen. Gajić is nu in balbezit. Gajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bobic trapt de bal weg van het doel. Bukowiecki kopt de bal weg. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ihring de bal. Qualle is nu in balbezit. Gajić onderschept slim de pass. Gajić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 3:0

19e minuut.
Bukowiecki speelt de bal door. Borsatto probeert naar een medespeler te passen. Gajić rent richting de bal. Gajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 4:0

21e minuut.
Borsatto rent richting de bal. Borsatto passt de bal in één keer door. Qualle rent richting de bal. Gajić verovert de bal door een tackle van achteren. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 5:0

24e minuut.
Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Koç met een sublieme pass. Arceusz probeert naar een medespeler te passen. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 6:0

26e minuut.
Klungelig pakt Kepler de bal. Kepler passt de bal in één keer door. Qualle rent richting de bal. Gajić onderschept slim de pass. Gajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Prill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonan kan de bal niet met de borst controleren. Campo maakt een afschuwelijke overtreding. Campo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bukowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Ihring rent richting de bal. Bukowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 7:0

34e minuut.
Campo passt de bal zonder na te denken. Corbach geeft een lange en hoge pass. Gajić is nu in balbezit. Gajić schiet op doel. Bobic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 8:0

36e minuut.
Bobic met een sublieme pass. Arceusz kopt de bal weg. Ihring heeft problemen om de bal te vangen. Gajić is nu in balbezit. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Campo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajić de bal. Gajić met een sublieme pass. Borsatto is nu in balbezit. Borsatto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bobic met een harde bal richting middenveld. Ihring heeft problemen om de bal te vangen. Gajić is nu in balbezit. Gajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 9:0

40e minuut.
Gajić passt de bal met de wreef. Holban is nu in balbezit. Holban geeft een hoge lob. Gajić rent richting de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bobic trapt de bal weg. Bukowiecki kopt de bal weg. Gajić rent richting de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Corbach de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 10:0

42e minuut.
Arceusz verovert de bal door een tackle van achteren. Arceusz passt de bal zonder na te denken. Bonan rent richting de bal. Gajić verovert de bal door een tackle van achteren. Gajić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ToP TalentS 24%, tscfinning 76%.
FC ToP TalentS - tscfinning 11:0

50e minuut.
Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Campo geeft een hoge lob. Gajić is nu in balbezit. Gajić schiet op doel. Bobic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 12:0

51e minuut.
Borsatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsatto passt de bal zonder na te denken. Gajić rent richting de bal. Gajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 13:0

56e minuut.
Campo speelt de bal door. Daar is Borsatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsatto met een sublieme pass. Gajić rent richting de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arceusz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Arceusz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 14:0

61e minuut.
Büttner draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Overmars met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gajić de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borsatto rent richting de bal. Bonan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonan krijgt een gele kaart. Borsatto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsatto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gajić krijgt zijn hoofd ertegen. Bobic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 15:0

66e minuut.
Pytel met een snelle inworp. Arceusz rent richting de bal. Arceusz passt de bal zonder na te denken. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Corbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbach geeft een lange en hoge pass. Holban kopt de bal weg. Gajić is nu in balbezit. Gajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corbach met een harde bal richting middenveld. Koç kopt de bal weg. Daar is Gajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Campo onderschept slim de pass. Campo met een sublieme pass. Gajić rent richting de bal. Gajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 16:0

72e minuut.
Daar is Prill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arceusz rent richting de bal. Bukowiecki met een sublieme pass. Pytel heeft problemen om de bal te vangen. Pytel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bukowiecki rent richting de bal. Bukowiecki geeft een hoge lob. Borsatto kopt de bal weg. Gajić rent richting de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paulsen speelt de bal door. Bukowiecki rent richting de bal. Bukowiecki passt de bal zonder na te denken. Gajić heeft problemen om de bal te vangen. Gajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ihring bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç probeert naar een medespeler te passen. Gajić rent richting de bal. Gajić haalt uit met een fantastische trap. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 17:0

85e minuut.
Corbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campo is nu in balbezit. Campo passt de bal zonder na te denken. Arceusz heeft problemen om de bal te vangen. Arceusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ToP TalentS - tscfinning 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ToP TalentS 17%, tscfinning 83%.
FC ToP TalentS - tscfinning 18:0