Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:55
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: tscfinning Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2847
tscfinning FC Ciappalina
Normal Tactiek prima
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Delva bereikt de bal nog maar net als eerste. Delva speelt de bal door. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón schiet op doel. Bobic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:1

5e minuut.
Schwarzbrenner probeert naar een medespeler te passen. Büttner heeft problemen om de bal te vangen. Mogollón verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ihring rent richting de bal. Floratos onderschept slim de pass. Floratos probeert naar een medespeler te passen. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Delva bereikt de bal nog maar net als eerste. Delva passt de bal zonder na te denken. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:2

17e minuut.
Ihring geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floratos met een snelle inworp. Delva bereikt de bal nog maar net als eerste. Delva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ihring rent richting de bal. Hamboyan onderschept slim de pass. Hamboyan geeft een hoge lob. Mogollón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:3

21e minuut.
Mogollón passt de bal in één keer door. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio probeert naar een medespeler te passen. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mogollón heeft problemen om de bal te vangen. Sperber rent richting de bal. Mogollón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sperber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sperber kan niet meer verder spelen. Corbach komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Delva bereikt de bal nog maar net als eerste. Delva probeert naar een medespeler te passen. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón schiet op doel. Bobic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:4

30e minuut.
Klungelig pakt Büttner de bal. Büttner passt de bal in één keer door. Flaminio speelt de bal door. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:5

35e minuut.
Trebaldi rent richting de bal. Trebaldi passt de bal in één keer door. Flaminio met een sublieme pass. Mogollón rent richting de bal. Mogollón schiet op doel. Bobic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:6

39e minuut.
Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan speelt de bal door. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap. Bobic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hillebrand rent richting de bal. Firea onderschept slim de pass. Firea met een sublieme pass. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 81%, FC Ciappalina 19%.
tscfinning - FC Ciappalina 0:6

47e minuut.
Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio geeft een hoge lob. Qualle kopt de bal weg. Klungelig pakt Delva de bal. Delva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Ihring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaminio onderschept slim de pass. Flaminio geeft de bal voor. Daar is Mogollón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:7

51e minuut.
Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio verovert de bal door een tackle van achteren. Flaminio met een sublieme pass. Daar is Mogollón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogollón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:8

53e minuut.
Trebaldi is nu in balbezit. Trebaldi geeft een hoge lob. Mogollón rent richting de bal. Mogollón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan passt de bal zonder na te denken. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:9

59e minuut.
Corbach met een sublieme pass. Delva rent richting de bal. Delva passt de bal met de wreef. Mogollón rent richting de bal. Mogollón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:10

63e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi geeft de bal voor. Mogollón rent richting de bal. Mogollón draait met de bal, schiet en ... Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:11

78e minuut.
Delva onderschept slim de pass. Delva geeft een lange en hoge pass. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... Bobic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:12

80e minuut.
Gallersdörfer met een sublieme pass. Ihring rent richting de bal. Trebaldi speelt de bal door. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Ciappalina 0:13

85e minuut.
Delva heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen rent richting de bal. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos geeft een hoge lob. Hamboyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 90%, FC Ciappalina 10%.
tscfinning - FC Ciappalina 0:13