Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:55
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: KFL 09 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15777
KFL 09 FC Stolperfuß 2010
3133-OO Tactiek 433
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
38 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
65.1 gemiddelde waardering 53.6
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Messaoud kopt de bal weg. Dvorak rent richting de bal. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Justice bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Tân neemt de hoekschop. Messaoud springt en kopt de bal. Justice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Hoàng Tân verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Tân passt de bal zonder na te denken. Dvorak is nu in balbezit. Dvorak schiet op doel. De bal raakt de paal. Justice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Tân zal de hoekschop nemen. Abrahamyan kopt de bal weg. Messaoud rent richting de bal. Messaoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Stolperfuß 2010 1:0

14e minuut.
Stanislav passt de bal met de wreef. Jáuregui Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Messaoud rent richting de bal. Messaoud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Messaoud de bal. Messaoud passt de bal met de wreef. Dvorak rent richting de bal. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Justice bokst de bal weg.

22e minuut.
Messaoud speelt de bal door. Klungelig pakt Abrahamyan de bal. Abrahamyan met een sublieme pass. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kotkiewicz met een sublieme pass. Hoàng Tân speelt de bal door. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Toczyski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Trgo rent richting de bal. Corradini onderschept slim de pass. Corradini speelt de bal door. Dvorak heeft problemen om de bal te vangen. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Trgo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ślepowron maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Messaoud kopt de bal weg. Dvorak rent richting de bal. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Justice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Stanislav met de inworp. Klungelig pakt Toczyski de bal. Dvorak onderschept slim de pass. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Justice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hoàng Tân met een sublieme pass. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan met een sublieme pass. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Beldeanu de bal. Beldeanu met een sublieme pass. Daar is Dvorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. Justice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Stolperfuß 2010 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Atkın de bal. Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tân passt de bal zonder na te denken. Dvorak rent richting de bal. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Justice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Messaoud heeft problemen om de bal te vangen. Messaoud passt de bal in één keer door. Dvorak rent richting de bal. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Justice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 26%, FC Stolperfuß 2010 74%.
KFL 09 - FC Stolperfuß 2010 2:0

48e minuut.
Beuckert kopt de bal weg. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kotkiewicz speelt de bal door. Hoàng Tân rent richting de bal. Hoàng Tân passt de bal in één keer door. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hoàng Tân is nu in balbezit. Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Dvorak is nu in balbezit. Dvorak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Stolperfuß 2010 3:0

55e minuut.
Stanislav rent richting de bal. Stanislav passt de bal met de wreef. Toczyski heeft problemen om de bal te vangen. Dvorak is nu in balbezit. Dvorak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Anh Hoàng onderschept slim de pass. Anh Hoàng geeft de bal voor. Abrahamyan kopt de bal weg. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud schiet op doel. Justice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fontecha onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stanislav met de inworp. Jáuregui Blanco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beldeanu. Beldeanu krijgt een gele kaart. Jáuregui Blanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jáuregui Blanco kan niet meer verder spelen. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Labbadia komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Labbadia is nu in balbezit. Corradini is nu in balbezit. Corradini passt de bal zonder na te denken. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud schiet op doel. Justice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abrahamyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Messaoud rent richting de bal. Messaoud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Anh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan schiet op doel. Justice probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - FC Stolperfuß 2010 4:0

76e minuut.
Toczyski geeft de bal voor. Inworp. Beldeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Tân geeft de bal voor. Dvorak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Abrahamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahamyan passt de bal met de wreef. Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Daar is Messaoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messaoud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fontecha de bal. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Atkın is nu in balbezit. Atkın passt de bal met de wreef. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães geeft de bal voor. Trgo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Beldeanu passt de bal in één keer door. Daar is Messaoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messaoud met een sublieme pass. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 42%, FC Stolperfuß 2010 58%.
KFL 09 - FC Stolperfuß 2010 4:0