Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Cocks Agentu
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek 433
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 34.9
adequate Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Prinzessin passt de bal zonder na te denken. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach passt de bal in één keer door. Akkermann rent richting de bal. Akkermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jecht kopt de bal weg. Mangold geeft een lange en hoge pass. Daar is Szilasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jecht geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Sieloff maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korolainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Hafenecker de bal. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Lust krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warulik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dambach geeft een lange en hoge pass. Akkermann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Sieloff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafenecker met een sublieme pass. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust onderschept slim de pass. Lust schiet op doel. Kund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Agentu 1:0

12e minuut.
Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker geeft de bal voor. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Agentu 2:0

28e minuut.
Hafenecker speelt de bal door. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust onderschept slim de pass. Lust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Agentu 3:0

39e minuut.
Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil passt de bal met de wreef. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Agentu 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 34%, Agentu 66%.
White Cocks - Agentu 4:0

60e minuut.
Klungelig pakt Hafenecker de bal. Mangold met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Agentu 5:0

70e minuut.
Kolisnichenko probeert naar een medespeler te passen. Warulik rent richting de bal. Hafenecker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hafenecker krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Prinzessin verovert de bal door een tackle van achteren. Prinzessin geeft een hoge lob. Reckenbeil kopt de bal weg. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jecht draait met de bal, schiet en ... Prinzessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker begaat een overtreding. Hafenecker krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Warulik rent richting de bal. Korolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Korolainen geeft een hoge lob. Jecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Jecht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Akkermann verovert de bal door een tackle van achteren. Akkermann passt de bal met de wreef. Hiemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedick is nu in balbezit. Amedick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieloff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lust is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sieloff probeert naar een medespeler te passen. Mangold legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Agentu 6:0

88e minuut.
Szilasi geeft een hoge lob. Inworp. Jecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 31%, Agentu 69%.
White Cocks - Agentu 6:0