Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: Agentu Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4996
Agentu Fox in Dreams
433 Tactiek 433-offensive
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 49
average Schieten formidable
average Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Kamarysch rent richting de bal. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo geeft de bal voor. Lath is nu in balbezit. Lath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Korol rent richting de bal. Cirillo onderschept slim de pass. Cirillo probeert naar een medespeler te passen. Bonifaci rent richting de bal. Bonifaci schiet op doel. Kalkbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Caraffa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lath de bal. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo schiet op doel. Szilasi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:1

7e minuut.
Korol is nu in balbezit. Caraffa speelt de bal door. Bonifaci rent richting de bal. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Caraffa geeft de bal voor. Varemenos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamarysch. Kamarysch krijgt een gele kaart. Lath kopt de bal weg. Klungelig pakt Cirillo de bal. Kamarysch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamarysch krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

22e minuut.
Prinzessin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mrózek met een snelle inworp. Lath is nu in balbezit. Lath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:2

30e minuut.
Mrózek rent richting de bal. Lath is nu in balbezit. Lath passt de bal met de wreef. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Wetzel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonifaci met een snelle inworp. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo rent richting de bal. Cirillo probeert naar een medespeler te passen. Bonifaci rent richting de bal. Bonifaci schiet op doel. Kalkbrenner bokst de bal weg. Sieloff geeft een lange en hoge pass. Mrózek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dambach. Dambach krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Korol passt de bal met de wreef. Daar is Sieloff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Lath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol begaat een overtreding. Lath raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrózek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonifaci is nu in balbezit. Bonifaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:3

37e minuut.
Amedick probeert de bal aan de voet te houden. Varemenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varemenos passt de bal in één keer door. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Szilasi probeert naar een medespeler te passen. Wetzel rent richting de bal. Bonifaci verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:4

44e minuut.
Cirillo rent richting de bal. Cirillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonifaci de bal. Bonifaci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szilasi de bal onder controle te krijgen. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sieloff speelt de bal door. Daar is Prinzessin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lath is nu in balbezit. Lath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kalkbrenner trapt de bal weg. Varemenos met een sublieme pass. Klungelig pakt Lath de bal. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo schiet op doel. Kalkbrenner bokst de bal weg. Bonifaci is nu in balbezit. Bonifaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agentu 81%, Fox in Dreams 19%.
Agentu - Fox in Dreams 0:4

50e minuut.
Mrózek met een sublieme pass. Klungelig pakt Caraffa de bal. Caraffa speelt de bal door. Klungelig pakt Cirillo de bal. Cirillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:5

60e minuut.
Cirillo is nu in balbezit. Korol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cirillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliż komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Babolcsay verovert de bal door een tackle van achteren. Babolcsay met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonifaci de bal. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż speelt de bal door. Varemenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci rent richting de bal. Bonifaci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:6

69e minuut.
Sieloff geeft een lange en hoge pass. Inworp. Śliż met een snelle inworp. Cirillo rent richting de bal. Cirillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wetzel rent richting de bal. Bonifaci verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaci geeft een lange en hoge pass. Cirillo rent richting de bal. Cirillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mrózek met een sublieme pass. Bonifaci rent richting de bal. Bonifaci passt de bal in één keer door. Śliż heeft problemen om de bal te vangen. Śliż schiet op doel. Kalkbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szilasi de bal. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sieloff de bal. Śliż rent richting de bal. Śliż draait met de bal, schiet en ... Szilasi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kalkbrenner trapt de bal weg. Caraffa kopt de bal weg. Śliż heeft problemen om de bal te vangen. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Caraffa kopt de bal weg. Śliż is nu in balbezit. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Fox in Dreams 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agentu 79%, Fox in Dreams 21%.
Agentu - Fox in Dreams 0:7