Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Bayer München Agentu
Sicherung Sturm Tactiek 433
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 36.9
outstanding Schieten average
solid Passen poor
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Steller trapt de bal weg. Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal zonder na te denken. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lamatrice speelt de bal door. Korol rent richting de bal. Korol passt de bal in één keer door. Faryński rent richting de bal. Faryński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kund trapt de bal weg. Korol kopt de bal weg. Daar is Faryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faryński haalt uit met een fantastische trap. Kund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Stojnić met een sublieme pass. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prinzessin. Lamatrice is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruviaro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Ruviaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruviaro speelt de bal door. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Faryński rent richting de bal. Faryński haalt uit met een fantastische trap. Kund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojnić met de inworp. Korol geeft een hoge lob. Lamatrice heeft problemen om de bal te vangen. Lamatrice draait met de bal, schiet en ... Kund bokst de bal weg.

16e minuut.
Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lamatrice de bal. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Kund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 1:0

18e minuut.
Dambach passt de bal zonder na te denken. Ruhland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonie. Antonie krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Korol met een sublieme pass. Sieloff probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro speelt de bal door. Faryński rent richting de bal. Faryński schiet op doel. Kund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 2:0

28e minuut.
Szilasi geeft de bal voor. Antonie met een sublieme pass. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel. Kund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 3:0

38e minuut.
Stojnić passt de bal met de wreef. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 4:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Antonie de bal onder controle te krijgen. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro passt de bal in één keer door. Faryński heeft problemen om de bal te vangen. Faryński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 21%, Agentu 79%.
FC_Bayer München - Agentu 4:0

47e minuut.
Vierziger geeft een lange en hoge pass. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice passt de bal met de wreef. Daar is Korol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Stojnić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szilasi de bal onder controle te krijgen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Kund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 5:0

56e minuut.
Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol passt de bal in één keer door. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Kund bokst de bal weg.

62e minuut.
Stojnić is nu in balbezit. Faryński rent richting de bal. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Kund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Korol speelt de bal door. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice speelt de bal door. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Kund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamatrice raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruviaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamatrice krijgt zijn hoofd ertegen. Kund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kund speelt de bal door. Antonie kopt de bal weg. Lamatrice rent richting de bal. Faryński is nu in balbezit. Faryński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Wetzel met de inworp. Korol speelt de bal door. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sieloff onderschept slim de pass. Sieloff passt de bal zonder na te denken. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 6:0

86e minuut.
Antonie geeft een hoge lob. Daar is Faryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faryński passt de bal in één keer door. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński geeft een lange en hoge pass. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Kund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Agentu 7:0

89e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić onderschept slim de pass. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 18%, Agentu 82%.
FC_Bayer München - Agentu 7:0