Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:52
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: KG Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3094
KG Tuspo Roßtal
Normal Tactiek Scary
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.9
poor Schieten good
poor Passen excellent
poor Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Huysegems met een snelle inworp. Prunea speelt de bal door. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda haalt uit met een fantastische trap. Plagens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenner verovert de bal door een tackle van achteren. Laborda rent richting de bal. Laborda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:1

6e minuut.
Wolf heeft problemen om de bal te vangen. Suárez onderschept slim de pass. Suárez passt de bal in één keer door. Laborda is nu in balbezit. Laborda haalt uit met een fantastische trap. Plagens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Plagens met een sublieme pass. Warmuziński kopt de bal weg. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:2

11e minuut.
Tenner is nu in balbezit. Knižnér onderschept slim de pass. Knižnér speelt de bal door. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:3

12e minuut.
Hilgen passt de bal in één keer door. Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński geeft een lange en hoge pass. Daar is Kemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborda is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prunea probeert naar een medespeler te passen. Wolf speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński geeft de bal voor. Kemmer probeert de bal met de borst te controleren. Laborda rent richting de bal. Laborda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński onderschept slim de pass. Warmuziński geeft een lange en hoge pass. Laborda is nu in balbezit. Laborda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Warmuziński speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Laborda heeft problemen om de bal te vangen. Laborda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kemmer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prudlik de bal onder controle te krijgen. Laborda rent richting de bal. Laborda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kemmer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kirch kopt de bal weg. Prunea speelt de bal door. Warmuziński met een sublieme pass. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KG 82%, Tuspo Roßtal 18%.
KG - Tuspo Roßtal 0:3

53e minuut.
Tello speelt de bal door. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér met een sublieme pass. Laborda is nu in balbezit. Laborda haalt uit met een fantastische trap. Plagens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Suárez draait met de bal, schiet en ... Huysegems probeert de bal aan de voet te houden. Huysegems passt de bal met de wreef. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wolf is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Knižnér met een sublieme pass. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mittag rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Laborda is nu in balbezit. Laborda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:4

61e minuut.
Hilgen heeft problemen om de bal te vangen. Hilgen passt de bal met de wreef. Laborda rent richting de bal. Laborda schiet op doel. Plagens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:5

65e minuut.
Plat bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér verovert de bal door een tackle van achteren. Knižnér passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:6

67e minuut.
Daar is Kirch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems met een sublieme pass. Klungelig pakt Laborda de bal. Laborda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:7

74e minuut.
Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Plagens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:8

77e minuut.
Knižnér met een sublieme pass. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KG - Tuspo Roßtal 0:9

90e minuut.
Prunea probeert naar een medespeler te passen. Huysegems heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems met een sublieme pass. Laborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KG 75%, Tuspo Roßtal 25%.
KG - Tuspo Roßtal 0:9