Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaubersturm Motor Thälmannpark
5*3*2*Mod Tactiek 4-4-2
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 22.8
formidable Schieten average
excellent Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Salas Baños onderschept slim de pass. Salas Baños met een sublieme pass. Penza is nu in balbezit. Penza schiet op doel. Ludwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 1:0

4e minuut.
Reitgaßl onderschept slim de pass. Salas Baños probeert naar een medespeler te passen. Penza is nu in balbezit. Penza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 2:0

8e minuut.
Neubarth geeft een hoge lob. Daar is Reitgaßl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penza rent richting de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 3:0

9e minuut.
Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Träge rent richting de bal. Reitgaßl onderschept slim de pass. Reitgaßl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Achereiner rent richting de bal. Salas Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Salas Baños speelt de bal door. Penza rent richting de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Biskup met de inworp. Salas Baños probeert naar een medespeler te passen. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Penza is nu in balbezit. Labahn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neubarth komt bij de bal en schiet. Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 4:0

21e minuut.
Penza kan de bal niet met de borst controleren. Achereiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza onderschept slim de pass. Penza draait met de bal, schiet en ... Ludwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Salas Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas Baños passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reitgaßl de bal. Reitgaßl schiet op doel. Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 5:0

35e minuut.
Neubarth rent richting de bal. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Penza rent richting de bal. Penza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 6:0

37e minuut.
Biskup geeft de bal voor. Penza kopt de bal weg. Reitgaßl heeft problemen om de bal te vangen. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ... Ludwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Salas Baños rent richting de bal. Salas Baños probeert naar een medespeler te passen. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 7:0

40e minuut.
Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Salas Baños probeert naar een medespeler te passen. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. Ludwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 8:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ludwig niet meer kan verder spelen. Michelfelder komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Olk de bal onder controle te krijgen. Michelfelder probeert naar een medespeler te passen. Salas Baños kopt de bal weg. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ... Michelfelder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 9:0

44e minuut.
Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl schiet op doel. Träge speelt de bal door. Klungelig pakt Penza de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Achereiner rent richting de bal. Reitgaßl onderschept slim de pass. Reitgaßl met een sublieme pass. Penza is nu in balbezit. Penza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 20%, Motor Thälmannpark 80%.
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 9:0

46e minuut.
Salas Baños speelt de bal door. Penza rent richting de bal. Penza passt de bal zonder na te denken. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. Michelfelder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Olk geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neubarth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penza springt en kopt de bal. Michelfelder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 10:0

56e minuut.
Daar is Neubarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubarth passt de bal met de wreef. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 11:0

62e minuut.
Nisawi passt de bal zonder na te denken. Neubarth rent richting de bal. Neubarth passt de bal in één keer door. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 12:0

64e minuut.
Olk geeft een lange en hoge pass. Tonscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth onderschept slim de pass. Neubarth geeft een hoge lob. Reitgaßl krijgt zijn hoofd ertegen. Michelfelder bokst de bal weg.

66e minuut.
Penza rent richting de bal. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Olk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olk krijgt een gele kaart. Neubarth raakt geblesseerd tijdens het duel. Neubarth met een snel genomen vrije trap. Penza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michelfelder trapt de bal weg van het doel. Salas Baños kopt de bal weg. Penza is nu in balbezit. Penza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 13:0

69e minuut.
Olk kopt de bal weg. Neubarth rent richting de bal. Penza rent richting de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olk de bal onder controle te krijgen. Michelfelder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Biskup met de inworp. Klungelig pakt Salas Baños de bal. Salas Baños probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biskup de bal. Biskup geeft een hoge lob. Michelfelder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Penza rent richting de bal. Penza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 14:0

78e minuut.
Nisawi onderschept slim de pass. Salas Baños rent richting de bal. Salas Baños speelt de bal door. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap. Michelfelder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft een lange en hoge pass. Olk heeft problemen om de bal te vangen. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Penza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maizena komt het veld opgelopen. Maizena met de inworp. Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft een lange en hoge pass. Michelfelder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 14%, Motor Thälmannpark 86%.
Zaubersturm - Motor Thälmannpark 14:0