Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: Briznik7 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3850
Briznik7 Chelsea Football Club
Elvis1 Tactiek komp-
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten excellent
poor Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Fahl verovert de bal door een tackle van achteren. Fahl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nossek de bal. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fahl geeft een hoge lob. Nossek kopt de bal weg. Porobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porobić schiet op doel. Hagelmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:1

11e minuut.
Cornelius rent richting de bal. Nossek is nu in balbezit. Nossek passt de bal met de wreef. Porobić rent richting de bal. Porobić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kurbjuweit geeft een hoge lob. Pantilimon kopt de bal weg. Echter is nu in balbezit. Węc is nu in balbezit. Węc haalt uit met een fantastische trap. Fajardo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jochheim verovert de bal door een tackle van achteren. Jochheim geeft een lange en hoge pass. Nossek is nu in balbezit. Nossek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:2

36e minuut.
Węc passt de bal zonder na te denken. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... Fajardo bokst de bal weg.

37e minuut.
Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. Ağayarzadə kan de bal niet met de borst controleren. Echter rent richting de bal. Echter schiet op doel. Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Porobić verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius is nu in balbezit. Porobić is nu in balbezit. Porobić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:3

41e minuut.
Porobić geeft een hoge lob. Jochheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochheim speelt de bal door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 46%, Chelsea Football Club 54%.
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:4

47e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Burman onderschept slim de pass. Kalb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalb krijgt een gele kaart. Burman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hagelmann bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Burman passt de bal zonder na te denken. Kalb bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Nossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:5

52e minuut.
Kazoulis met een sublieme pass. Węc heeft problemen om de bal te vangen. Porobić rent richting de bal. Porobić heeft problemen om de bal te vangen. Porobić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:6

55e minuut.
Nossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius is nu in balbezit. Nossek rent richting de bal. Cornelius rent richting de bal. Cornelius geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Minassyan is nu in balbezit. Minassyan geeft de bal voor. Nossek rent richting de bal. Nossek haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hagelmann trapt de bal weg van het doel. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Schumacher probeert de bal met de borst te controleren. Porobić rent richting de bal. Porobić met een sublieme pass. Nossek rent richting de bal. Nossek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:7

73e minuut.
Lexa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Nossek is nu in balbezit. Nossek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cornelius is nu in balbezit. Cornelius geeft de bal voor. Porobić is nu in balbezit. Porobić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:8

83e minuut.
Węc is nu in balbezit. Burman onderschept slim de pass. Burman geeft de bal voor. Porobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porobić draait met de bal, schiet en ... Hagelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:9

87e minuut.
Souidi is nu in balbezit. Jochheim verovert de bal door een tackle van achteren. Jochheim geeft de bal voor. Nossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 68%, Chelsea Football Club 32%.
Briznik7 - Chelsea Football Club 0:9