Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westwood Allstars Briznik7
5-3-2 Tactiek Elvis1
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 27
solid Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Kalb geeft een hoge lob. Kaša rent richting de bal. Kaša speelt de bal door. Caocci is nu in balbezit. Caocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 1:0

4e minuut.
Inworp. Lipski met de inworp. Jennis rent richting de bal. Caocci verovert de bal door een tackle van achteren. Caocci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cordera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lipski met een snelle inworp. Jennis rent richting de bal. Jennis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pomian passt de bal met de wreef. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann passt de bal zonder na te denken. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaša is nu in balbezit. Kaša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 2:0

25e minuut.
Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jork speelt de bal door. Caocci is nu in balbezit. Caocci draait met de bal, schiet en ... Hagelmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 3:0

34e minuut.
Bemberg onderschept slim de pass. Bemberg geeft een hoge lob. Kaša is nu in balbezit. Klungelig pakt Kaša de bal. Kaša haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jork speelt de bal door. Kurbjuweit bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci verovert de bal door een tackle van achteren. Kaša rent richting de bal. Kaša draait met de bal, schiet en ... Hagelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 34%, Briznik7 66%.
Westwood Allstars - Briznik7 3:0

49e minuut.
Tayar rent richting de bal. Tayar passt de bal in één keer door. Kaša is nu in balbezit. Kaša haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 4:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hagelmann met een harde bal richting middenveld. Pomian kopt de bal weg. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. Hansa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Eggimann met een sublieme pass. Kaša rent richting de bal. Caocci is nu in balbezit. Caocci draait met de bal, schiet en ... Hagelmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Eggimann onderschept slim de pass. Eggimann geeft een lange en hoge pass. Lexa probeert naar een medespeler te passen. Caocci rent richting de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ... Hagelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pöhler probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pöhler met een snelle inworp. Tayar geeft een hoge lob. Caocci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Eggimann is nu in balbezit. Eggimann speelt de bal door. Caocci is nu in balbezit. Caocci schiet op doel. Hagelmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 5:0

64e minuut.
Eggimann passt de bal zonder na te denken. Lexa rent richting de bal. Caocci onderschept slim de pass. Caocci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 6:0

66e minuut.
Dammann geeft de bal voor. Jork bereikt de bal nog maar net als eerste. Jork geeft een lange en hoge pass. Caocci is nu in balbezit. Caocci schiet op doel. De bal raakt de paal. Hagelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Jork rent richting de bal. Jork geeft een lange en hoge pass. Caocci is nu in balbezit. Klungelig pakt Caocci de bal. Caocci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kazoulis is nu in balbezit. Pomian rent richting de bal. Pöhler begaat een overtreding. Pöhler krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pomian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dammann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Băcilă rent richting de bal. Băcilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Eggimann heeft problemen om de bal te vangen. Jennis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jork. Jork krijgt een gele kaart. Jennis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jennis kan niet meer verder spelen. Pilo komt het veld opgelopen. Kurbjuweit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bemberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbjuweit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurbjuweit krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hagelmann trapt de bal weg. Pomian kopt de bal weg. Jork geeft een lange en hoge pass. Caocci is nu in balbezit. Caocci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pilo is nu in balbezit. Tayar onderschept slim de pass. Tayar geeft een hoge lob. Caocci rent richting de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbjuweit met een sublieme pass. Caocci is nu in balbezit. Caocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Briznik7 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 46%, Briznik7 54%.
Westwood Allstars - Briznik7 7:0