Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Norderstedt Aufstieg 04
352 Tactiek Sturm
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
de la Peña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ludźmierski. de la Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Combes met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Özbek de bal. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vergoossen met een sublieme pass. Klungelig pakt van de Kasteele de bal. van de Kasteele passt de bal in één keer door. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ferranti kopt de bal weg. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska speelt de bal door. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Krešina is nu in balbezit. Krešina haalt uit met een fantastische trap. Kıbrıslıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Wenzel geeft een lange en hoge pass. de la Peña rent richting de bal. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel. Ludźmierski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krešina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krešina passt de bal met de wreef. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Aufstieg 04 1:0

39e minuut.
Özbek probeert naar een medespeler te passen. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Peñaranda schiet op doel. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 53%, Aufstieg 04 47%.
1.FC Norderstedt - Aufstieg 04 1:0

46e minuut.
van de Kasteele passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli begaat een overtreding. Əzizbəyli krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicker geeft een lange en hoge pass. Əzizbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft de bal voor. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes is nu in balbezit. Combes passt de bal zonder na te denken. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska passt de bal zonder na te denken. Ludźmierski rent richting de bal. de la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. de la Peña schiet op doel. Lopetrone bokst de bal weg.

72e minuut.
Krešina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Kıbrıslıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peñaranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peñaranda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Aufstieg 04 2:0

86e minuut.
Donau rent richting de bal. Donau passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Ryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Aufstieg 04 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 44%, Aufstieg 04 56%.
1.FC Norderstedt - Aufstieg 04 3:0