Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Frisians FC Globetrotter Köln
451 flott Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 47.7
matig Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Fauske geeft een lange en hoge pass. Abeti kopt de bal weg. Uras heeft problemen om de bal te vangen. Beszterda verovert de bal door een tackle van achteren. Beszterda schiet op doel. Hemery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Abeti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uras. Abeti raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vercruysse kopt de bal weg. Chatzipanagos is nu in balbezit. Abeti verovert de bal door een tackle van achteren. Abeti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vercruysse zal de hoekschop nemen. Uras kopt de bal weg. Bojko is nu in balbezit. Bojko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański passt de bal zonder na te denken. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Abeti rent richting de bal. Abeti schiet op doel. Hemery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - FC Globetrotter Köln 0:1

24e minuut.
Krzywania probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vercruysse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercruysse geeft de bal voor. Abeti rent richting de bal. Abeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
de Bartolo is nu in balbezit. de Bartolo passt de bal zonder na te denken. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeti haalt uit met een fantastische trap. Hemery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 77%, FC Globetrotter Köln 23%.
Furious Frisians - FC Globetrotter Köln 0:1

52e minuut.
Butcaru met de inworp. Klungelig pakt Bojko de bal. Bojko geeft een hoge lob. Beszterda springt en kopt de bal. Hemery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - FC Globetrotter Köln 0:2

54e minuut.
Hemery trapt de bal weg. Krzywania kopt de bal weg. Daar is Beszterda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko is nu in balbezit. Bojko draait met de bal, schiet en ... Hemery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Abeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda is nu in balbezit. Abeti rent richting de bal. Abeti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Preś komt het veld opgelopen. Kwietniak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko geeft een hoge lob. Tautschnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś onderschept slim de pass. Preś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Beszterda kopt de bal weg. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tautschnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś onderschept slim de pass. Preś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Uras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras geeft een hoge lob. Ricci kopt de bal weg. Beszterda rent richting de bal. Beszterda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - FC Globetrotter Köln 0:3

75e minuut.
Chatzipanagos speelt de bal door. Kwietniak rent richting de bal. Kwietniak speelt de bal door. Preś rent richting de bal. Preś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bojko probeert naar een medespeler te passen. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda passt de bal in één keer door. Preś rent richting de bal. Preś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chatzipanagos is nu in balbezit. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Beszterda rent richting de bal. Beszterda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Krzywania speelt de bal door. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak geeft een lange en hoge pass. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kondić is nu in balbezit. Daron onderschept slim de pass. Kwietniak speelt de bal door. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kwietniak speelt de bal door. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko passt de bal in één keer door. Beszterda rent richting de bal. Beszterda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 66%, FC Globetrotter Köln 34%.
Furious Frisians - FC Globetrotter Köln 0:3