Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aufstieg 04 Furious Frisians
Sturm Tactiek 451 flott
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Gonska rent richting de bal. Heetjans onderschept slim de pass. Heetjans passt de bal zonder na te denken. Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gonska probeert de bal aan de voet te houden. Heetjans rent richting de bal. Heetjans passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arango zal de hoekschop nemen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Ryszko bokst de bal weg.

13e minuut.
Colman met een sublieme pass. Wenzel probeert naar een medespeler te passen. de la Peña rent richting de bal. Łaski rent richting de bal. Łaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - Furious Frisians 1:0

16e minuut.
Daar is Əzizbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aguilar stond buitenspel. Vergoossen neemt vlug de vrije trap. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel. Hemery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Wenzel met een sublieme pass. de la Peña is nu in balbezit. Bigalke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bigalke is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. de la Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vergoossen wilt de vrije trap nemen. Combes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brejza met een sublieme pass. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tautschnig is nu in balbezit. Tautschnig passt de bal met de wreef. Inworp. Colman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaski geeft de bal voor. Hemery bokst de bal weg. Hradský controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - Furious Frisians 2:0

41e minuut.
Colman onderschept slim de pass. Colman passt de bal zonder na te denken. Heetjans is nu in balbezit. Gonska onderschept slim de pass. Gonska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - Furious Frisians 3:0

43e minuut.
Ricci geeft een hoge lob. Inworp. Wenzel met de inworp. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 38%, Furious Frisians 62%.
Aufstieg 04 - Furious Frisians 3:0

49e minuut.
Əzizbəyli met een sublieme pass. Łaski rent richting de bal. Combes probeert naar een medespeler te passen. de la Peña rent richting de bal. de la Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wenzel met een sublieme pass. de la Peña is nu in balbezit. Arango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Vergoossen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski passt de bal zonder na te denken. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Combes rent richting de bal. Combes passt de bal met de wreef. Tautschnig is nu in balbezit. Gonska onderschept slim de pass. Gonska haalt uit met een fantastische trap. Hemery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Heetjans kopt de bal weg. Wenzel geeft een hoge lob. Arango heeft problemen om de bal te vangen. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Colman met de inworp. Łaski geeft een lange en hoge pass. Ricci verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska heeft problemen om de bal te vangen. Gonska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mydło rent richting de bal. Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft de bal voor. Vergoossen kopt de bal weg. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ... Hemery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango passt de bal zonder na te denken. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić geeft de bal voor. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hradský geeft een lange en hoge pass. Daar is Əzizbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əzizbəyli met een sublieme pass. Łaski is nu in balbezit. Łaski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Kıbrıslıoğlu met een sublieme pass. Vergoossen speelt de bal door. Tautschnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - Furious Frisians 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 32%, Furious Frisians 68%.
Aufstieg 04 - Furious Frisians 4:0