Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILLY 91 1. FC Kaiserslautern
442 Tactiek 541
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Evcimen passt de bal met de wreef. Slovenský heeft problemen om de bal te vangen. Slovenský geeft de bal voor. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Bui bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slovenský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sogni springt en kopt de bal. Bui bokst de bal weg.

14e minuut.
Godderie met een sublieme pass. Kirchheim rent richting de bal. Gmitrzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gmitrzak krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Guttmann trapt de bal weg van het doel. Daar is Predoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predoiu geeft een lange en hoge pass. Sogni is nu in balbezit. Sogni draait met de bal, schiet en ... Bui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 1:0

18e minuut.
Inworp. Slovenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peña rent richting de bal. Lassalle verovert de bal door een tackle van achteren. Lassalle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gmitrzak speelt de bal door. Klungelig pakt Predoiu de bal. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Bui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lassalle is nu in balbezit. Lassalle geeft een hoge lob. Sogni rent richting de bal. Sogni draait met de bal, schiet en ... Bui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 2:0

31e minuut.
Break Point passt de bal zonder na te denken. Predoiu speelt de bal door. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 3:0

44e minuut.
Slovenský geeft een lange en hoge pass. Sogni kopt de bal weg. Klungelig pakt Lassalle de bal. Bils rent richting de bal. Bils draait met de bal, schiet en ... Bui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 28%, 1. FC Kaiserslautern 72%.
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 4:0

48e minuut.
Evcimen met een sublieme pass. Daar is Gmitrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmitrzak passt de bal zonder na te denken. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Duijnhouwer heeft problemen om de bal te vangen. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duijnhouwer. Sogni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sogni kan niet meer verder spelen. Sõna komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Evcimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evcimen probeert naar een medespeler te passen. Sõna is nu in balbezit. Sõna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 5:0

59e minuut.
Bils probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Sõna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sõna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Sõna verovert de bal door een tackle van achteren. Haas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haas krijgt een gele kaart. Sõna raakt geblesseerd tijdens het duel. Predoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lassalle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 6:0

67e minuut.
Evcimen is nu in balbezit. Godderie verovert de bal door een tackle van achteren. Godderie speelt de bal door. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft de bal voor. Bui probeert wanhopig de bal te grijpen. Sõna is nu in balbezit. Sõna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Evcimen onderschept slim de pass. Evcimen geeft een lange en hoge pass. Solarz rent richting de bal. Lassalle onderschept slim de pass. Lassalle schiet op doel. Bui bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 33%, 1. FC Kaiserslautern 67%.
FC PHILLY 91 - 1. FC Kaiserslautern 6:0