Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Frisians SSV Ulm 1846
451 flott Tactiek 4-4-2 #11
52% Balbezit 48%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 54.6
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Kaffka geeft de bal voor. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal zonder na te denken. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jehle probeert naar een medespeler te passen. Kaffka is nu in balbezit. Kaffka passt de bal zonder na te denken. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:1

8e minuut.
Arango passt de bal zonder na te denken. Pulpescu heeft problemen om de bal te vangen. Weber onderschept slim de pass. Weber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:2

11e minuut.
Heetjans kopt de bal weg. Arango is nu in balbezit. Met opzet legt Kaufhold zijn tegenspeler op de grond. Kaufhold krijgt een gele kaart. Arango raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arango kan niet meer verder spelen. Zawodny komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Jehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehle passt de bal met de wreef. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende passt de bal zonder na te denken. Weber rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:3

18e minuut.
Weber is nu in balbezit. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber rent richting de bal. Ende rent richting de bal. Ende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ende kopt de bal weg. Jehle rent richting de bal. Jehle geeft de bal voor. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pulpescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Heetjans geeft een lange en hoge pass. Jeschkeit kopt de bal weg. Kaufhold heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Weber heeft problemen om de bal te vangen. Pulpescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weber. Weber krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jehle probeert naar een medespeler te passen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Heetjans is nu in balbezit. Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Weber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Weber onderschept slim de pass. Weber met een sublieme pass. Daar is Ende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:4

42e minuut.
Jehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehle passt de bal in één keer door. Weber is nu in balbezit. Weber draait met de bal, schiet en ... Hemery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 72%, SSV Ulm 1846 28%.
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:5

55e minuut.
Jeschkeit met een sublieme pass. Daar is Ende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heetjans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jehle geeft een lange en hoge pass. Bigalke probeert de bal aan de voet te houden. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel. Hemery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:6

76e minuut.
Ende kan de bal niet met de borst controleren. Weber is nu in balbezit. Ende is nu in balbezit. Weber rent richting de bal. Weber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oberhofer met een sublieme pass. Jeschkeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeschkeit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ende de bal. Ende draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:7

87e minuut.
Jehle rent richting de bal. Jehle geeft de bal voor. Uras verovert de bal door een tackle van achteren. Weber is nu in balbezit. Weber geeft een lange en hoge pass. Hemery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 69%, SSV Ulm 1846 31%.
Furious Frisians - SSV Ulm 1846 0:7