Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Kicks FC•Barcelona
Birdcage Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nutschel zal de hoekschop nemen. Joppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joppe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiggert neemt de penalty, wat een uithaal! Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Joppe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isling zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel. Kulke bokst de bal weg.

11e minuut.
Kempa heeft problemen om de bal te vangen. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ... von Reitzenstein probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kohl geeft een lange en hoge pass. von Reitzenstein probeert de bal met de borst te controleren. Isling rent richting de bal. Pfahl rent richting de bal. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Kulke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isling rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 1:0

24e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Kempa rent richting de bal. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 2:0

33e minuut.
Kempa geeft een hoge lob. Backhaus is nu in balbezit. Backhaus probeert naar een medespeler te passen. Joppe is nu in balbezit. Joppe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Wiggert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puls verovert de bal door een tackle van achteren. Puls speelt de bal door. Pfahl heeft problemen om de bal te vangen. Pfahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 3:0

41e minuut.
Wiggert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pankrath de bal. Pfahl rent richting de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kempa kopt de bal weg. Pfahl rent richting de bal. von Reitzenstein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pfahl raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfahl neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 43%, FC•Barcelona 57%.
Magic Kicks - FC•Barcelona 4:0

49e minuut.
Kempa onderschept slim de pass. Kohl probeert naar een medespeler te passen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Kulke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 5:0

52e minuut.
Backhaus geeft een hoge lob. Kempa rent richting de bal. Kempa passt de bal met de wreef. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa met een sublieme pass. Daar is Isling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling haalt uit met een fantastische trap. Rienth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 6:0

59e minuut.
Kohl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt von Reitzenstein de bal. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl schiet op doel. Kulke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 7:0

63e minuut.
Pfahl passt de bal met de wreef. Isling rent richting de bal. Isling probeert naar een medespeler te passen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Kulke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - FC•Barcelona 8:0

65e minuut.
Rienth rent richting de bal. Rienth geeft een lange en hoge pass. Kalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling onderschept slim de pass. Isling geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kulke met een sublieme pass. Inworp. Kohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempa rent richting de bal. Kempa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Isling rent richting de bal. Isling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rienth de bal. Pfahl rent richting de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Kulke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kohl met een snelle inworp. Kempa is nu in balbezit. Kempa geeft de bal voor. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. Kulke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Pfahl de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
von Reitzenstein geeft de bal voor. Inworp. Kempa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohl geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kulke met een harde bal richting middenveld. Kohl kopt de bal weg. Daar is von Reitzenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel. Kulke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Backhaus is nu in balbezit. Isling onderschept slim de pass. Isling passt de bal met de wreef. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kohl speelt de bal door. Isling rent richting de bal. Isling passt de bal zonder na te denken. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 25%, FC•Barcelona 75%.
Magic Kicks - FC•Barcelona 8:0