Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königsberg Borussia Kick and Rush
NERTW Tactiek Standard
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen solid


3e minuut.
Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias is nu in balbezit. Milosteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - Borussia Kick and Rush 1:0

6e minuut.
Milosteanu is nu in balbezit. Roleder verovert de bal door een tackle van achteren. Roleder passt de bal met de wreef. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ... Bandırma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lang met een sublieme pass. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg passt de bal met de wreef. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chalupa geeft de bal voor. Nesterenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrocki. Wrocki krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kasprzyk met een sublieme pass. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu rent richting de bal. Wewers is nu in balbezit. Wewers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accursi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herczeg. Herczeg krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Milosteanu is nu in balbezit. Wewers is nu in balbezit. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers is nu in balbezit. Wewers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Caliktor met een sublieme pass. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg passt de bal met de wreef. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ðức Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh passt de bal zonder na te denken. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers is nu in balbezit. Wewers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko passt de bal met de wreef. Kazanecki met een sublieme pass. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königsberg 45%, Borussia Kick and Rush 55%.
Königsberg - Borussia Kick and Rush 1:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bandırma met een harde bal richting middenveld. Milosteanu is nu in balbezit. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - Borussia Kick and Rush 2:0

58e minuut.
Accursi met een sublieme pass. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu passt de bal in één keer door. Wewers rent richting de bal. Wewers haalt uit met een fantastische trap. Csabai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Nesterenko passt de bal zonder na te denken. Daar is Milosteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosteanu speelt de bal door. Wewers rent richting de bal. Wewers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königsberg 45%, Borussia Kick and Rush 55%.
Königsberg - Borussia Kick and Rush 2:0