Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalalalalalalala Magic Kicks
Commando Tactiek Birdcage
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ramelow geeft een lange en hoge pass. Finster kopt de bal weg. Klungelig pakt Schuler de bal. Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl passt de bal zonder na te denken. Kohl rent richting de bal. Pfahl rent richting de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ramelow kopt de bal weg. Wunderlich heeft problemen om de bal te vangen. Taubert speelt de bal door. Schuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ramelow kopt de bal weg. Tröger probeert naar een medespeler te passen. Kempa is nu in balbezit. Schuler rent richting de bal. Schuler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Finster geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Neef de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tröger neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pinkel de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Toller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toller passt de bal zonder na te denken. Faruga is nu in balbezit. Pfahl rent richting de bal. Pfahl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus rent richting de bal. Paulus speelt de bal door. Schuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Schuler probeert naar een medespeler te passen. Ramelow is nu in balbezit. Ramelow passt de bal in één keer door. Finster is nu in balbezit. Finster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ramelow is nu in balbezit. Ramelow met een sublieme pass. Wunderlich probeert de bal aan de voet te houden. Schuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Tenbieg is nu in balbezit. Mergelkoch probeert naar een medespeler te passen. Hässler is nu in balbezit. Hässler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Magic Kicks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 28%, Magic Kicks 72%.
Schalalalalalalala - Magic Kicks 0:1

46e minuut.
Kempa heeft problemen om de bal te vangen. Schuler onderschept slim de pass. Schuler passt de bal in één keer door. Finster rent richting de bal. Finster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tröger passt de bal zonder na te denken. Pfahl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faruga. Faruga krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tröger onderschept slim de pass. Tröger speelt de bal door. Neef bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster verovert de bal door een tackle van achteren. Finster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Paulus rent richting de bal. Paulus geeft een lange en hoge pass. Daar is Neef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster geeft de bal voor. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wunderlich probeert naar een medespeler te passen. Schuler rent richting de bal. Tenbieg maakt een afschuwelijke overtreding. Tenbieg krijgt een gele kaart. Schuler raakt geblesseerd tijdens het duel. Segemann komt het veld opgelopen. Oberberger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 30%, Magic Kicks 70%.
Schalalalalalalala - Magic Kicks 0:1