Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau FC Vorwärts Rückwärts
brrrr Tactiek 352bd
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen good


7e minuut.
Franciolli geeft de bal voor. Tegeder probeert de bal met de borst te controleren. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Vorwärts Rückwärts 0:1

16e minuut.
Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński onderschept slim de pass. Lokvenc is nu in balbezit. Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pełczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tojal bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Tojal met de inworp. Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Äckerle geeft een hoge lob. Inworp. Boom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bambrowski speelt de bal door. Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciolli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franciolli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 74%, FC Vorwärts Rückwärts 26%.
BSG Traktor Torgau - FC Vorwärts Rückwärts 0:1

52e minuut.
Carvalho rent richting de bal. Carvalho met een sublieme pass. Boom kan de bal niet met de borst controleren. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tegeder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Äckerle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rakar kopt de bal weg. Inworp. Pełczyński met een snelle inworp. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tegeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom onderschept slim de pass. Boom passt de bal met de wreef. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tegeder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotwicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pełczyński is nu in balbezit. Lokvenc rent richting de bal. Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pełczyński geeft een hoge lob. Franciolli kopt de bal weg. Mulde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 66%, FC Vorwärts Rückwärts 34%.
BSG Traktor Torgau - FC Vorwärts Rückwärts 0:1