Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aleksandrowka France.
CCA Tactiek Vas-y Bonhomme
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 31.5
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Inworp. Le Bail met de inworp. Careca probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mignot probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft de bal voor. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wołodyjowski met de inworp. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski passt de bal zonder na te denken. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
John speelt de bal door. Jakubowski rent richting de bal. Jakubowski passt de bal in één keer door. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wołodyjowski met een snelle inworp. Jakubowski rent richting de bal. Jakubowski passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 1:0

9e minuut.
Le Bail is nu in balbezit. Kwasiborski onderschept slim de pass. Daar is Kwasiborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... Larqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 2:0

12e minuut.
Jakubowski is nu in balbezit. Jakubowski passt de bal zonder na te denken. Careca speelt de bal door. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rico probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kwasiborski heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski passt de bal in één keer door. Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 3:0

16e minuut.
Kwasiborski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Illán de bal. Wołodyjowski met een sublieme pass. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rico de bal. Pinon bereikt de bal nog maar net als eerste. John verovert de bal door een tackle van achteren. John draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Careca passt de bal met de wreef. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail rent richting de bal. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski schiet op doel. Larqué probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Careca probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ... Larqué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 4:0

26e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski passt de bal zonder na te denken. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 5:0

27e minuut.
John onderschept slim de pass. John probeert naar een medespeler te passen. Careca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwasiborski de bal. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 6:0

33e minuut.
Pinon geeft de bal voor. Poncet rent richting de bal. Wołodyjowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wołodyjowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cueto met een sublieme pass. Careca controleert de bal met de borst. Careca passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán probeert naar een medespeler te passen. John rent richting de bal. John schiet op doel. Larqué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 7:0

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wołodyjowski zal de hoekschop nemen. Careca kopt de bal weg. Klungelig pakt Viel de bal. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 8:0

40e minuut.
Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal rent richting de bal. Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski schiet op doel. Larqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 9:0

44e minuut.
Careca is nu in balbezit. Careca speelt de bal door. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel. Larqué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleksandrowka 17%, France. 83%.
Aleksandrowka - France. 10:0

46e minuut.
Lemaire komt het veld opgelopen. Dard komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mignot rent richting de bal. Careca verovert de bal door een tackle van achteren. Careca passt de bal in één keer door. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 11:0

50e minuut.
Jakubowski speelt de bal door. Lemaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 12:0

55e minuut.
Careca rent richting de bal. Careca passt de bal zonder na te denken. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski schiet op doel. Larqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 13:0

61e minuut.
Illán met een sublieme pass. Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca met een sublieme pass. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Larqué met een harde bal richting middenveld. Wołodyjowski kopt de bal weg. Klungelig pakt John de bal. John haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lemaire probeert de bal met de borst te controleren. Viel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Larqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
John rent richting de bal. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski passt de bal zonder na te denken. Kwasiborski heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Larqué trapt de bal weg van het doel. Wołodyjowski kopt de bal weg. John rent richting de bal. John schiet op doel. Larqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 14:0

73e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 15:0

74e minuut.
Careca kopt de bal weg. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is John, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
John verovert de bal door een tackle van achteren. John speelt de bal door. Wołodyjowski probeert de bal aan de voet te houden. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 16:0

80e minuut.
Bedryj kopt de bal weg. Daar is Careca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careca passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Larqué bokst de bal weg.

87e minuut.
Larqué trapt de bal weg van het doel. Wołodyjowski kopt de bal weg. Rico rent richting de bal. John verovert de bal door een tackle van achteren. John schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca geeft een lange en hoge pass. John is nu in balbezit. John draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aleksandrowka - France. 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleksandrowka 10%, France. 90%.
Aleksandrowka - France. 17:0