Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Fc kéné
4222 Tactiek 5-3-2.
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Varbanov geeft een lange en hoge pass. Helbet is nu in balbezit. Helbet geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Givet is nu in balbezit. Givet passt de bal zonder na te denken. Fagerholm speelt de bal door. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Fc kéné 0:1

11e minuut.
Sławoszewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Subakan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marczak de bal. Marczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Givet probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu geeft de bal voor. Jantz is nu in balbezit. Marczak verovert de bal door een tackle van achteren. Marczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Marczak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alcalá maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Haedo Valdez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ryzhkin passt de bal met de wreef. Helbet heeft problemen om de bal te vangen. Helbet probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Konečník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Caennais - Fc kéné 1:1

40e minuut.
Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Caudai speelt de bal door. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu passt de bal in één keer door. Givet rent richting de bal. Givet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 49%, Fc kéné 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Caennais - Fc kéné 1:1

46e minuut.
Minorczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Udişteanu geeft de bal voor. Alcalá kopt de bal weg. Dupré maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Fc kéné 1:2

64e minuut.
Caudai passt de bal in één keer door. Alcalá onderschept slim de pass. Fagerholm rent richting de bal. Fagerholm geeft een lange en hoge pass. Minorczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Fc kéné 1:3

68e minuut.
Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu met een sublieme pass. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk geeft de bal voor. Marczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Fc kéné 1:4

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagerholm met de inworp. Alcalá rent richting de bal. Marczak verovert de bal door een tackle van achteren. Marczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk passt de bal met de wreef. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Fc kéné 1:5

84e minuut.
Bobiński geeft een lange en hoge pass. Ponta kopt de bal weg. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft de bal voor. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal. Haedo Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Udişteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udişteanu met een sublieme pass. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Fc kéné 1:6

87e minuut.
Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu speelt de bal door. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk schiet op doel. Dupré probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 51%, Fc kéné 49%.
Borussia Caennais - Fc kéné 1:6