Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:56
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: Ernest LABROSSE
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40162
As Aulnoye Fc kéné
523 2023 Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
8 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 68.1
goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Marreco rent richting de bal. Marreco geeft een hoge lob. Udişteanu kopt de bal weg. Marczak rent richting de bal. Marczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Fc kéné 0:1

3e minuut.
Fagerholm passt de bal in één keer door. Minorczyk rent richting de bal. Dragon begaat een overtreding. Dragon krijgt een gele kaart. Minorczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fagerholm komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szotek. Szotek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Fagerholm speelt de bal door. Minorczyk is nu in balbezit. Dragon rent richting de bal. Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Fagerholm onderschept slim de pass. Fagerholm passt de bal zonder na te denken. Marczak rent richting de bal. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk draait met de bal, schiet en ... Skok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Habilov is nu in balbezit. Huergo is nu in balbezit. Huergo probeert naar een medespeler te passen. Sabov rent richting de bal. Sabov schiet op doel. Haedo Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Szotek de bal. Givet met een sublieme pass. Marczak is nu in balbezit. Marczak haalt uit met een fantastische trap. Skok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Fc kéné 0:2

41e minuut.
Konečník speelt de bal door. Udişteanu is nu in balbezit. Bergier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bergier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Fagerholm is nu in balbezit. Fagerholm passt de bal met de wreef. Caudai probeert naar een medespeler te passen. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 69%, Fc kéné 31%.
As Aulnoye - Fc kéné 0:2

48e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm speelt de bal door. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skok bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Givet is nu in balbezit. Huergo begaat een overtreding. Givet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Szotek geeft een lange en hoge pass. Subakan heeft problemen om de bal te vangen. Subakan geeft de bal voor. Marczak is nu in balbezit. Minorczyk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fagerholm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minorczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marreco passt de bal in één keer door. Givet is nu in balbezit. Szotek maakt een afschuwelijke overtreding. Szotek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Sabov kopt de bal weg. Habilov rent richting de bal. Habilov passt de bal in één keer door. Huergo is nu in balbezit. Huergo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tytoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Givet is nu in balbezit. Givet geeft een hoge lob. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Givet passt de bal in één keer door. Marczak rent richting de bal. Saaliste bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak onderschept slim de pass. Marczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Konečník met een sublieme pass. Fagerholm probeert naar een medespeler te passen. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marreco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udişteanu speelt de bal door. Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm geeft een lange en hoge pass. Marczak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Fc kéné 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 69%, Fc kéné 31%.
As Aulnoye - Fc kéné 0:3