Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Amaron rc lens 1906
TN DH AH Tactiek epinard
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 67.7
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Bleda met een harde bal richting middenveld. Puentes kopt de bal weg. Daar is Mijakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 0:1

12e minuut.
Puentes passt de bal in één keer door. Gofitov probeert naar een medespeler te passen. Frenkel heeft problemen om de bal te vangen. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Bleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 0:2

13e minuut.
Puentes speelt de bal door. Szászi rent richting de bal. Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi geeft de bal voor. Frenkel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 0:3

18e minuut.
Ðinović passt de bal in één keer door. Puentes probeert naar een medespeler te passen. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Condrea de bal. Puentes met een sublieme pass. Szászi is nu in balbezit. Szászi geeft een lange en hoge pass. Frenkel krijgt zijn hoofd ertegen. Bleda bokst de bal weg. Mijakowski springt en kopt de bal. Bleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gofitov geeft een lange en hoge pass. Mijakowski kopt de bal weg. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Bleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 0:4

31e minuut.
Doeltrap. Bucurică komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ðinović kopt de bal weg. Condrea rent richting de bal. Condrea geeft een lange en hoge pass. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Doré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Seewald de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:4

40e minuut.
Gofitov rent richting de bal. Gofitov probeert naar een medespeler te passen. Frenkel rent richting de bal. Frenkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:5

41e minuut.
Czinege speelt de bal door. Puentes speelt de bal door. Szászi speelt de bal door. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. Bleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Puentes rent richting de bal. Puentes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frenkel de bal. Frenkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mancosu speelt de bal door. Klungelig pakt Czinege de bal. Czinege geeft een hoge lob. Frenkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. Bleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 53%, rc lens 1906 47%.
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:5

46e minuut.
Burkus komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi geeft de bal voor. Schijvenaar heeft problemen om de bal te vangen. Frenkel is nu in balbezit. Frenkel schiet op doel. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
van Boven onderschept slim de pass. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori begaat een overtreding. Testori krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Odolański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szászi zal de hoekschop nemen. Frenkel controleert de bal met de borst. Frenkel schiet op doel. Burkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică geeft een hoge lob. Seewald maakt een snoekduik en kopt de bal. Doré bokst de bal weg.

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Burkus niet meer kan verder spelen. Rochette komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Puentes passt de bal zonder na te denken. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski passt de bal met de wreef. Szászi rent richting de bal. Szászi geeft de bal voor. Rochette bokst de bal weg. Frenkel probeert de bal met de borst te controleren. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel onderschept slim de pass. Frenkel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:6

65e minuut.
Kilibarda komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Czinege geeft een hoge lob. Kilibarda kopt de bal weg. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... Rochette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:7

72e minuut.
Gofitov probeert naar een medespeler te passen. Langhe rent richting de bal. Frenkel verovert de bal door een tackle van achteren. Frenkel schiet op doel. Rochette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:8

74e minuut.
Bocquet geeft de bal voor. Klungelig pakt Leispere de bal. Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda schiet op doel. Rochette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:9

78e minuut.
Puentes rent richting de bal. Puentes speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi geeft een hoge lob. Frenkel maakt een snoekduik en kopt de bal. Rochette bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 1:10

80e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Kantor passt de bal zonder na te denken. Korhan verovert de bal door een tackle van achteren. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Doré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 2:10

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rochette met een harde bal richting middenveld. Puentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenkel rent richting de bal. Frenkel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bocquet geeft een lange en hoge pass. Puentes kopt de bal weg. Szászi probeert de bal aan de voet te houden. Kilibarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilibarda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Schijvenaar met een snelle inworp. Gofitov geeft een lange en hoge pass. Leispere heeft problemen om de bal te vangen. Puentes geeft een hoge lob. Kilibarda maakt een snoekduik en kopt de bal. Rochette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - rc lens 1906 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 58%, rc lens 1906 42%.
Squadra Amaron - rc lens 1906 2:11