Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:56
  • Competitiewedstrijd: National.01
  • Stadion: Bargy Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7486
Fire and Blood Crystal Galatasaray
Night King Tactiek 442
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 23
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Terzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzo geeft een lange en hoge pass. Čekan kopt de bal weg. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscher rent richting de bal. Negrilă onderschept slim de pass. Čekan rent richting de bal. Čekan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pinson kopt de bal weg. Kozmács kan de bal niet met de borst controleren. Kozmács probeert naar een medespeler te passen. Čekan rent richting de bal. Čekan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kozmács passt de bal met de wreef. Čekan rent richting de bal. Buscher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čekan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kozmács komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Palmiotta speelt de bal door. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács passt de bal met de wreef. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel. Loko bokst de bal weg.

44e minuut.
Ramirez is nu in balbezit. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. Capota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire and Blood 27%, Crystal Galatasaray 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 0:0

47e minuut.
Telichowski onderschept slim de pass. Telichowski met een sublieme pass. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kozmács geeft de bal voor. Buscher is nu in balbezit. Negrilă onderschept slim de pass. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. Loko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 1:0

53e minuut.
Kozmács probeert naar een medespeler te passen. Telichowski is nu in balbezit. Telichowski met een sublieme pass. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kozmács probeert naar een medespeler te passen. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri speelt de bal door. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Loko probeert naar een medespeler te passen. Telichowski heeft problemen om de bal te vangen. Telichowski met een sublieme pass. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri draait met de bal, schiet en ... Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Telichowski onderschept slim de pass. Telichowski geeft een hoge lob. Negrilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Beri de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap. Loko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čekan rent richting de bal. Čekan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 2:0

63e minuut.
Kozmács verovert de bal door een tackle van achteren. Kozmács geeft de bal voor. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Loko niet meer kan verder spelen. Vanucci komt het veld opgelopen. Vanucci met een harde bal richting middenveld. Kozmács geeft de bal voor. Beri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Negrilă de bal. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 3:0

68e minuut.
Beri rent richting de bal. Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Beri is nu in balbezit. Beri haalt uit met een fantastische trap. Vanucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Kozmács de bal. Kozmács passt de bal met de wreef. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Negrilă rent richting de bal. Negrilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Beri de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 4:0

88e minuut.
Koczur is nu in balbezit. Kozmács verovert de bal door een tackle van achteren. Čekan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čekan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buscher de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Telichowski passt de bal in één keer door. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri speelt de bal door. Čekan rent richting de bal. Čekan schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire and Blood 9%, Crystal Galatasaray 91%.
Fire and Blood - Crystal Galatasaray 4:0