Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Aubenas RO.maniac
bordel2 Tactiek RO. 4.1.2.1.2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Grymel is nu in balbezit. Bylok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grymel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koza met een snel genomen vrije trap. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Grymel geeft een hoge lob. Koza rent richting de bal. Koza probeert naar een medespeler te passen. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
García Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Grymel rent richting de bal. García Cabrera begaat een overtreding. Grymel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grymel kan niet meer verder spelen. Ozera komt het veld opgelopen. Koza wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yiğitata kopt de bal weg. Renna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerszcz. Świerszcz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz geeft de bal voor. Ozera rent richting de bal. Ozera haalt uit met een fantastische trap. Nică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Soltész komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Tedaldi rent richting de bal. Koza verovert de bal door een tackle van achteren. Koza geeft de bal voor. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 59%, RO.maniac 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Aubenas - RO.maniac 0:0

84e minuut.
Tedaldi kopt de bal weg. Bártfay rent richting de bal. Bártfay passt de bal met de wreef. Bylok rent richting de bal. Bylok geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 51%, RO.maniac 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Aubenas - RO.maniac 0:0