Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cosmik rangers Olympique d`Eyguieres
Tactique 2016 Tactiek YOYO 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen very good


6e minuut.
Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba speelt de bal door. Giribaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giribaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barazzuoli met een sublieme pass. Makram rent richting de bal. Vounang is nu in balbezit. Makram verovert de bal door een tackle van achteren. Makram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec met een sublieme pass. Barazzuoli probeert naar een medespeler te passen. Makram rent richting de bal. Makram draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pernot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vigouroux komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bukowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowiecki geeft een lange en hoge pass. Makram kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - Olympique d`Eyguieres 0:1

39e minuut.
Bukowiecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rock met de inworp. Giribaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giribaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bayer is nu in balbezit. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec met een sublieme pass. Makram rent richting de bal. Makram draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
March speelt de bal door. Rock is nu in balbezit. Barazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 65%, Olympique d`Eyguieres 35%.
cosmik rangers - Olympique d`Eyguieres 0:1

50e minuut.
Makram rent richting de bal. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayer. Bayer krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Jakubiec speelt de bal door. Þórlaksson is nu in balbezit. Penverne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penverne krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigouroux onderschept slim de pass. Vigouroux passt de bal met de wreef. Penverne rent richting de bal. Penverne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vigouroux is nu in balbezit. Vigouroux speelt de bal door. Barazzuoli speelt de bal door. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Giribaldi rent richting de bal. Bukowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rock. Rock krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 58%, Olympique d`Eyguieres 42%.
cosmik rangers - Olympique d`Eyguieres 0:1