Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Réunion Academy RO.maniac
Normal Tactiek RO 532 A
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 30.7
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Toutain rent richting de bal. Toutain geeft de bal voor. Chandelier is nu in balbezit. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - RO.maniac 0:1

9e minuut.
Ozera onderschept slim de pass. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur passt de bal met de wreef. Ockernahl rent richting de bal. Ockernahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru geeft een hoge lob. Marin rent richting de bal. Ockernahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ockernahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bicheru met een sublieme pass. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandelier rent richting de bal. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bicheru met een sublieme pass. Inworp. Amiot met de inworp. Aubry bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bicheru is nu in balbezit. Bicheru geeft een hoge lob. Marin is nu in balbezit. Ozera onderschept slim de pass. Ozera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ockernahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur speelt de bal door. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Réunion Academy 50%, RO.maniac 50%.
Fc Réunion Academy - RO.maniac 0:1

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Brasseur de bal onder controle te krijgen. Tamusonis probeert naar een medespeler te passen. Comte kopt de bal weg. Le Bail controleert de bal met de borst. Le Bail haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bicheru speelt de bal door. Diarra rent richting de bal. Ozera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ozera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Réunion Academy 37%, RO.maniac 63%.
Fc Réunion Academy - RO.maniac 0:1