Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO.maniac Fc Réunion Academy
29.05 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Marin rent richting de bal. Koza is nu in balbezit. Koza probeert naar een medespeler te passen. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koza rent richting de bal. Koza passt de bal zonder na te denken. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ... Toutain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Amiot de bal onder controle te krijgen. Koza rent richting de bal. Koza probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 2:0

17e minuut.
Koza passt de bal in één keer door. Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković onderschept slim de pass. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 3:0

19e minuut.
Manresa probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan met een sublieme pass. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza passt de bal zonder na te denken. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 4:0

23e minuut.
Diarra geeft een lange en hoge pass. Salaun is nu in balbezit. Salaun passt de bal met de wreef. Amiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nasri kopt de bal weg. Comte probeert de bal aan de voet te houden. Koza is nu in balbezit. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković schiet op doel. Toutain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ebrard geeft een hoge lob. Koza probeert de bal met de borst te controleren. Koza geeft een lange en hoge pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Diarra trapt de bal weg. Manresa kan de bal niet met de borst controleren. Manresa met een sublieme pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ... Toutain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Koza speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard is nu in balbezit. Marinković is nu in balbezit. Marinković schiet op doel. Toutain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Manresa passt de bal in één keer door. Koza is nu in balbezit. Koza met een sublieme pass. Marinković heeft problemen om de bal te vangen. Marinković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebrard onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 5:0

42e minuut.
Le Bail raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Davy komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casados komt het veld opgelopen. Ozera komt het veld opgelopen. Bicheru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 24%, Fc Réunion Academy 76%.
RO.maniac - Fc Réunion Academy 5:0

47e minuut.
Toutain trapt de bal weg. Inworp. Manresa met een snelle inworp. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Toutain probeert naar een medespeler te passen. Comte is nu in balbezit. Manresa onderschept slim de pass. Manresa geeft een lange en hoge pass. Marinković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Manresa kopt de bal weg. Koza met een sublieme pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković schiet op doel. Toutain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 6:0

55e minuut.
Manresa geeft de bal voor. Klungelig pakt Nasri de bal. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera draait met de bal, schiet en ... Ebrard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

57e minuut.
Zasusz kopt de bal weg. Marin probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zasusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ozera is nu in balbezit. Ozera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Salaun rent richting de bal. Koza onderschept slim de pass. Koza passt de bal in één keer door. Marinković is nu in balbezit. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koza speelt de bal door. Marinković rent richting de bal. Marinković passt de bal in één keer door. Ozera is nu in balbezit. Ozera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ozera heeft problemen om de bal te vangen. Ozera probeert naar een medespeler te passen. Marinković heeft problemen om de bal te vangen. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 7:0

64e minuut.
Inworp. Manresa met de inworp. Marinković rent richting de bal. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 8:0

67e minuut.
Zasusz passt de bal zonder na te denken. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marinković de bal. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Salaun kopt de bal weg. Manresa rent richting de bal. Manresa geeft de bal voor. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ebrard rent richting de bal. Ebrard geeft een lange en hoge pass. Zasusz geeft een hoge lob. Ozera is nu in balbezit. Ozera schiet op doel. Toutain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toutain met een sublieme pass. Manresa kopt de bal weg. Ozera rent richting de bal. Ozera haalt uit met een fantastische trap. Toutain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Koza rent richting de bal. Koza passt de bal met de wreef. Ozera is nu in balbezit. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 9:0

76e minuut.
Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera probeert naar een medespeler te passen. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 10:0

80e minuut.
Nasri speelt de bal door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin met een sublieme pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković schiet op doel. Toutain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 11:0

82e minuut.
Manresa met een sublieme pass. Marinković rent richting de bal. Marinković met een sublieme pass. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Manresa met de inworp. Koza rent richting de bal. Koza geeft een lange en hoge pass. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO.maniac - Fc Réunion Academy 12:0

87e minuut.
Ebrard geeft een lange en hoge pass. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza geeft een hoge lob. Marinković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Marinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinković passt de bal zonder na te denken. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera onderschept slim de pass. Ozera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO.maniac 20%, Fc Réunion Academy 80%.
RO.maniac - Fc Réunion Academy 12:0