Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: FC Weenjoy Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 44472
FC Weenjoy FC Bouquinière
new+ Tactiek 343 2009
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Muciek probeert naar een medespeler te passen. Karpenko rent richting de bal. Karpenko passt de bal met de wreef. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Neri kopt de bal weg. Eckart rent richting de bal. Greenwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greenwood krijgt een gele kaart. Eckart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eckart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Mvila bokst de bal weg.

3e minuut.
Sykta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muciek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Guégan geeft een lange en hoge pass. Germani geeft een lange en hoge pass. Neri kopt de bal weg. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bampa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Credo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 0:1

13e minuut.
Germani verovert de bal door een tackle van achteren. Eckart is nu in balbezit. Germani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Germani krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Neri de bal. Gîrbaciu rent richting de bal. Bampa rent richting de bal. Bampa geeft een hoge lob. Gîrbaciu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Neri kan de bal niet met de borst controleren. Neri passt de bal met de wreef. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 0:2

17e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Karpenko kopt de bal weg. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 1:2

22e minuut.
Karpenko probeert naar een medespeler te passen. Muciek is nu in balbezit. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 2:2

25e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Stroev met een sublieme pass. Gîrbaciu rent richting de bal. Neri rent richting de bal. Neri draait met de bal, schiet en ... Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pawlak rent richting de bal. Pawlak passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Credo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 2:3

31e minuut.
Muciek met een sublieme pass. Karpenko is nu in balbezit. Germani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Germani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Karpenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. Greenwood passt de bal met de wreef. Stroev is nu in balbezit. Stroev geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Credo speelt de bal door. Eckart kopt de bal weg. Karpenko rent richting de bal. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:3

39e minuut.
Uginović met de inworp. Mein is nu in balbezit. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:4

42e minuut.
Béllier rent richting de bal. Pawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak passt de bal in één keer door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:5

44e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz passt de bal in één keer door. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 61%, FC Bouquinière 39%.
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:5

47e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal in één keer door. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Credo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:6

55e minuut.
Zaid probeert naar een medespeler te passen. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev geeft een hoge lob. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Greenwood heeft problemen om de bal te vangen. Eckart rent richting de bal. Eckart passt de bal zonder na te denken. Karpenko rent richting de bal. Karpenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Corona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroev met een snelle inworp. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid is nu in balbezit. Zaid met een sublieme pass. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bampa rent richting de bal. Bampa probeert naar een medespeler te passen. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Neri de bal. Neri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pawlak is nu in balbezit. Pawlak geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Neri de bal. Neri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:7

72e minuut.
Tassi verovert de bal door een tackle van achteren. Tassi speelt de bal door. Stroev probeert naar een medespeler te passen. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Credo speelt de bal door. Greenwood probeert de bal met de borst te controleren. Greenwood probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Credo bokst de bal weg.

77e minuut.
Corona geeft een lange en hoge pass. Sykta kopt de bal weg. Neri is nu in balbezit. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Zaid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neri de bal. Neri passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 57%, FC Bouquinière 43%.
FC Weenjoy - FC Bouquinière 3:7