Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy SR COLMAR
new+ Tactiek WILTORD
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 9
1 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 59.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria onderschept slim de pass. Delcroix rent richting de bal. Daar is Siria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siria geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Siria rent richting de bal. Siria geeft een lange en hoge pass. Béllier heeft problemen om de bal te vangen. Allison rent richting de bal. Allison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Uginović passt de bal in één keer door. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Ganelis begaat een overtreding. Ganelis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Delcroix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal zonder na te denken. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Urdea met een sublieme pass. Rabelo is nu in balbezit. Uginović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uginović krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lisowicz passt de bal in één keer door. Eckart is nu in balbezit. Eckart passt de bal in één keer door. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Siria geeft een hoge lob. Corona onderschept slim de pass. Béllier probeert de bal met de borst te controleren. Rabelo rent richting de bal. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Muciek kopt de bal weg. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart met een sublieme pass. Karpenko rent richting de bal. Karpenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Urdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganza de bal. Allison is nu in balbezit. Allison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Urdea is nu in balbezit. Eckart onderschept slim de pass. Eckart passt de bal met de wreef. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko schiet op doel. Piiroja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Maschinot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muciek is nu in balbezit. Klungelig pakt Muciek de bal. Muciek geeft een lange en hoge pass. Karpenko krijgt zijn hoofd ertegen. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - SR COLMAR 1:0

36e minuut.
Béllier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabelo met de inworp. Allison is nu in balbezit. Allison geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Serwotka kopt de bal weg. Allison rent richting de bal. Allison speelt de bal door. Delcroix rent richting de bal. Delcroix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - SR COLMAR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 49%, SR COLMAR 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Weenjoy - SR COLMAR 1:1

51e minuut.
Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uginović is nu in balbezit. Uginović passt de bal in één keer door. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Megaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Megaritis met een sublieme pass. Rabelo speelt de bal door. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. Credo bokst de bal weg. Delcroix rent richting de bal. Delcroix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - SR COLMAR 1:2

56e minuut.
Daar is Ganza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megaritis rent richting de bal. Megaritis probeert naar een medespeler te passen. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix draait met de bal, schiet en ... Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Lisowicz passt de bal met de wreef. Karpenko is nu in balbezit. Urdea maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Urdea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urdea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Eckart onderschept slim de pass. Dapiaggi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eckart raakt geblesseerd tijdens het duel. Karpenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Piiroja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - SR COLMAR 2:2

62e minuut.
Corona kopt de bal weg. Maschinot is nu in balbezit. Maschinot geeft een lange en hoge pass. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko draait met de bal, schiet en ... Piiroja bokst de bal weg. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Dapiaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi begaat een overtreding. Dapiaggi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Megaritis. Karpenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisowicz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lisowicz probeert de bal aan de voet te houden. Ganza probeert naar een medespeler te passen. Ganelis probeert naar een medespeler te passen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Credo trapt de bal weg van het doel. Uginović kopt de bal weg. Eckart rent richting de bal. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... Piiroja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - SR COLMAR 3:2

79e minuut.
Daar is Delcroix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maschinot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maschinot kan niet meer verder spelen. Mein komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mein geeft de bal voor. Inworp. Delcroix met een snelle inworp. Siria geeft de bal voor. Allison maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - SR COLMAR 3:3

82e minuut.
Allison is nu in balbezit. Allison passt de bal zonder na te denken. Megaritis rent richting de bal. Delcroix rent richting de bal. Delcroix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eckart is nu in balbezit. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi geeft een hoge lob. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix schiet op doel. Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Karpenko kopt de bal weg. Eckart rent richting de bal. Met opzet legt Dapiaggi zijn tegenspeler op de grond. Dapiaggi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Eckart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karpenko springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Piiroja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delcroix. Mein raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Piiroja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - SR COLMAR 4:3

86e minuut.
Delcroix speelt de bal door. Siria rent richting de bal. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Eckart is nu in balbezit. Eckart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Serwotka geeft een lange en hoge pass. Allison rent richting de bal. Ganza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ganza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 54%, SR COLMAR 46%.
FC Weenjoy - SR COLMAR 4:3