Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions FC Weenjoy
def 1 Tactiek new+
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten incredible
good Passen excellent
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Harasiuk geeft de bal voor. Paasch rent richting de bal. Lisowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisowicz krijgt een gele kaart. Paasch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berthe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lanna maakt een snoekduik en kopt de bal. Credo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ganza speelt de bal door. Guillén rent richting de bal. Klungelig pakt Guillén de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 0:1

8e minuut.
Berthe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muciek met de inworp. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Balašević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 0:2

10e minuut.
Uginović is nu in balbezit. Uginović passt de bal met de wreef. Harasiuk onderschept slim de pass. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pinto zijn tegenspeler op de grond. Pinto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Eckart is nu in balbezit. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eckart raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eckart neemt zijn aanloop. Balašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 0:3

21e minuut.
Oporski speelt de bal door. Tsakiroglou is nu in balbezit. Tsakiroglou met een sublieme pass. Paasch rent richting de bal. Paasch schiet op doel. Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 1:3

23e minuut.
Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uginović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uginović passt de bal in één keer door. Eckart rent richting de bal. Eckart draait met de bal, schiet en ... Balašević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Maschinot passt de bal met de wreef. Muciek is nu in balbezit. Muciek met een sublieme pass. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Karpenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Uginović speelt de bal door. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 1:4

40e minuut.
Honer verovert de bal door een tackle van achteren. Honer passt de bal zonder na te denken. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 2:4

44e minuut.
Maschinot probeert naar een medespeler te passen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 52%, FC Weenjoy 48%.
Red and Black Lions - FC Weenjoy 2:4

47e minuut.
Corona geeft de bal voor. Drešer is nu in balbezit. Guillén onderschept slim de pass. Guillén draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 2:5

54e minuut.
Corona geeft een lange en hoge pass. Eckart kopt de bal weg. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 2:6

56e minuut.
Berthe is nu in balbezit. Lisowicz onderschept slim de pass. Lisowicz met een sublieme pass. Eckart rent richting de bal. Eckart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Uginović is nu in balbezit. Inworp. Uginović met een snelle inworp. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Paasch passt de bal in één keer door. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Honer passt de bal zonder na te denken. Tsakiroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou speelt de bal door. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer passt de bal zonder na te denken. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ... Credo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 3:6

72e minuut.
Uginović is nu in balbezit. Uginović met een sublieme pass. Klungelig pakt Eckart de bal. Eckart schiet op doel. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Weenjoy 3:7

77e minuut.
Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Guillén is nu in balbezit. Guillén passt de bal in één keer door. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ... Balašević bokst de bal weg.

78e minuut.
Uginović is nu in balbezit. Uginović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berthe de bal. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. Balašević bokst de bal weg. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Oporski onderschept slim de pass. Paal!

84e minuut.
Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganza is nu in balbezit. Lanna verovert de bal door een tackle van achteren. Lanna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Credo trapt de bal weg. Eckart probeert de bal met de borst te controleren. Eckart schiet op doel. Balašević bokst de bal weg. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guillén roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guillén kan niet meer verder spelen. Guégan komt het veld opgelopen. Eckart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Guégan kopt de bal weg. Uginović is nu in balbezit. Uginović geeft de bal voor. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 49%, FC Weenjoy 51%.
Red and Black Lions - FC Weenjoy 3:7