Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions FC DOM EN FORCE
def 1 Tactiek dur3
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simba de bal. Paasch is nu in balbezit. Paasch passt de bal zonder na te denken. Ben Bouali geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cossou speelt de bal door. Bayrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrou passt de bal zonder na te denken. Zimny heeft problemen om de bal te vangen. Zimny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ben Bouali verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bouali passt de bal zonder na te denken. Honer met een sublieme pass. Klungelig pakt Paasch de bal. Paasch schiet op doel. Pagès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap. Pagès probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oporski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthe rent richting de bal. Berthe geeft de bal voor. Lanna springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bresson neemt vlug de vrije trap. Zimny kopt de bal weg. Idígoras rent richting de bal. Mercier onderschept slim de pass. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 45%, FC DOM EN FORCE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 0:0

46e minuut.
Honer met een snelle inworp. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paasch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Berthe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Idígoras geeft een lange en hoge pass. Oporski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bresson de bal. Lanna rent richting de bal. Lanna schiet op doel. Pagès bokst de bal weg.

67e minuut.
Cossou onderschept slim de pass. Cossou geeft een hoge lob. Mercier rent richting de bal. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 0:1

72e minuut.
Zimny is nu in balbezit. Drešer verovert de bal door een tackle van achteren. Drešer geeft een hoge lob. Paasch is nu in balbezit. Paasch draait met de bal, schiet en ... Pagès bokst de bal weg. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 1:1

80e minuut.
Ben Bouali passt de bal in één keer door. Berthe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cossou. Cossou krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Idígoras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drešer geeft een lange en hoge pass. Lanna is nu in balbezit. Lanna schiet op doel. Pagès probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Paasch rent richting de bal. Paasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 2:1

85e minuut.
Bayrou kopt de bal weg. Daar is Tardif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercier is nu in balbezit. Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ben Bouali rent richting de bal. Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasch verovert de bal door een tackle van achteren. Paasch draait met de bal, schiet en ... Pagès probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 40%, FC DOM EN FORCE 60%.
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 3:1