Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Starshooter SR COLMAR
PIGNON Tactiek WILTORD
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 55.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bessone is nu in balbezit. Bessone passt de bal zonder na te denken. Norac probeert naar een medespeler te passen. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Forti rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota schiet op doel. Burdisso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - SR COLMAR 0:1

23e minuut.
Chałabada is nu in balbezit. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal in één keer door. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Forti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster rent richting de bal. Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Forti geeft een hoge lob. Delcroix krijgt zijn hoofd ertegen. Burdisso bokst de bal weg.

36e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk rent richting de bal. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter passt de bal in één keer door. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Norac onderschept slim de pass. Norac geeft een hoge lob. Dantschotter kopt de bal weg. Klungelig pakt Chałabada de bal. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 45%, SR COLMAR 55%.
RC Starshooter - SR COLMAR 0:1

56e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea rent richting de bal. Dantschotter onderschept slim de pass. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Rabelo met een sublieme pass. Ciemnota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norac. Norac krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Siria rent richting de bal. Siria geeft de bal voor. Delcroix maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciemnota maakt een snoekduik en kopt de bal. Burdisso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - SR COLMAR 0:2

75e minuut.
Bessone passt de bal zonder na te denken. Chałabada is nu in balbezit. Buruk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buruk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Norac onderschept slim de pass. Norac geeft de bal voor. Chałabada kopt de bal weg. Klungelig pakt Dantschotter de bal. Dantschotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - SR COLMAR 1:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi geeft de bal voor. Ciemnota springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Marzolini met een sublieme pass. Jaume rent richting de bal. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel. Piiroja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 43%, SR COLMAR 57%.
RC Starshooter - SR COLMAR 1:2