Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions Parasite Eve
toutatack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.3 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten average
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Alatalu rent richting de bal. Alatalu schiet op doel. Debray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ben Bouali neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lanna maakt een snoekduik en kopt de bal. Morin is nu in balbezit. Morin geeft een lange en hoge pass. Méresse kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Colson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaillant is nu in balbezit. Vaillant geeft een lange en hoge pass. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fernandès passt de bal zonder na te denken. Allemane bereikt de bal nog maar net als eerste. Suomi onderschept slim de pass. Suomi geeft een hoge lob. Lanna krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouton met de inworp. Śmieszek speelt de bal door. Daar is Ben Bouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Bouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pasquet onderschept slim de pass. Pasquet geeft een hoge lob. Régnault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Idígoras de bal. Idígoras geeft een lange en hoge pass. Thirion probeert de bal met de borst te controleren. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Masnaghetti probeert de bal met de borst te controleren. Alatalu rent richting de bal. Alatalu probeert naar een medespeler te passen. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alatalu is nu in balbezit. Alatalu passt de bal zonder na te denken. Ben Bouali rent richting de bal. Ben Bouali passt de bal met de wreef. Lanna controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 23%, Parasite Eve 77%.
Red and Black Lions - Parasite Eve 1:0

46e minuut.
Allemane is nu in balbezit. Allemane passt de bal met de wreef. Fernandès heeft problemen om de bal te vangen. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek onderschept slim de pass. Ben Bouali is nu in balbezit. Ben Bouali geeft een hoge lob. Lanna maakt een snoekduik en kopt de bal. Georges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 2:0

51e minuut.
Bérard speelt de bal door. Daar is Allemane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 3:0

53e minuut.
Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bérard stond buitenspel. Vaillant maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Morin onderschept slim de pass. Morin met een sublieme pass. Méresse met een sublieme pass. Ben Bouali heeft problemen om de bal te vangen. Ben Bouali geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mouton geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bérard stond buitenspel. Suomi neemt vlug de vrije trap. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bouali haalt uit met een fantastische trap. Georges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 4:0

65e minuut.
Lanna rent richting de bal. Ben Bouali is nu in balbezit. Ben Bouali passt de bal in één keer door. Alatalu kan de bal niet met de borst controleren. Alatalu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 5:0

69e minuut.
Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bouali verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bouali passt de bal met de wreef. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Idígoras rent richting de bal. Idígoras passt de bal zonder na te denken. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ... Georges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ben Bouali is nu in balbezit. Ben Bouali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mouton is nu in balbezit. Ben Bouali verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bouali geeft de bal voor. Alatalu rent richting de bal. Alatalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vaillant rent richting de bal. Vaillant geeft een hoge lob. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 6:0

81e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Méresse onderschept slim de pass. Méresse passt de bal met de wreef. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Parasite Eve 7:0

82e minuut.
Allemane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bérard de bal. Bérard passt de bal zonder na te denken. Daar is Lanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 16%, Parasite Eve 84%.
Red and Black Lions - Parasite Eve 7:0