Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.04
  • Stadion: NewTeam Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 28288
New.Team les vinces
5-2-1-2 Très H Tactiek rosebud 2
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.6 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ulutürk geeft de bal voor. Lypiridis is nu in balbezit. Chavez Frias rent richting de bal. Lypiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lypiridis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Contra passt de bal in één keer door. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk geeft een hoge lob. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ... Pulcinella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Chavez Frias heeft problemen om de bal te vangen. Mphela is nu in balbezit. Mphela passt de bal zonder na te denken. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mphela probeert naar een medespeler te passen. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk passt de bal in één keer door. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Contra speelt de bal door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk passt de bal in één keer door. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Potasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contra speelt de bal door. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ... Pulcinella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 1:0

32e minuut.
Caudron bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra is nu in balbezit. Contra geeft een lange en hoge pass. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hamon met de inworp. Collymore rent richting de bal. Collymore met een sublieme pass. Ribchev heeft problemen om de bal te vangen. Ribchev schiet op doel. Pulcinella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Boligłowa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 2:0

43e minuut.
Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Contra met de inworp. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pulcinella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mphela met de inworp. Contra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ulutürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Pulcinella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New.Team 29%, les vinces 71%.
New.Team - les vinces 3:0

48e minuut.
Mphela geeft een hoge lob. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Collymore kopt de bal weg. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra onderschept slim de pass. Contra geeft de bal voor. Lypiridis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chavez Frias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oprică komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Von Allmen met een snelle inworp. Potasiński met een sublieme pass. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 3:1

58e minuut.
Contra speelt de bal door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft de bal voor. Ribchev springt en kopt de bal. Pulcinella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 4:1

64e minuut.
Collymore onderschept slim de pass. Collymore geeft een hoge lob. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Boligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rumenov geeft een lange en hoge pass. Lypiridis kopt de bal weg. Klungelig pakt Adams de bal. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Caudron rent richting de bal. Caudron geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rüzgaroğlu de bal onder controle te krijgen. Cabaye rent richting de bal. Cabaye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Rumenov passt de bal zonder na te denken. Rieper is nu in balbezit. Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 5:1

76e minuut.
Ulutürk kopt de bal weg. Contra heeft problemen om de bal te vangen. Contra passt de bal met de wreef. Ulutürk geeft een hoge lob. Ribchev krijgt zijn hoofd ertegen. Pulcinella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Rieper is nu in balbezit. Rieper geeft de bal voor. Champagne is nu in balbezit. Champagne schiet op doel. Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - les vinces 5:2

89e minuut.
Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulutürk zal de hoekschop nemen. Ribchev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New.Team 30%, les vinces 70%.
New.Team - les vinces 5:2