Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amiens US Les Viltansou
442 serré Tactiek BZH uhel
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 59.4
solid Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Mattioli geeft een lange en hoge pass. Vnuck kopt de bal weg. Kristka is nu in balbezit. Kristka schiet op doel. Błoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - US Les Viltansou 0:1

8e minuut.
Borge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anh Tùng komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Kristka rent richting de bal. Kristka geeft een lange en hoge pass. Franzoni heeft problemen om de bal te vangen. Vnuck rent richting de bal. Vnuck haalt uit met een fantastische trap. Błoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - US Les Viltansou 0:2

17e minuut.
Fiček kan de bal niet met de borst controleren. Kristka rent richting de bal. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Błoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - US Les Viltansou 0:3

27e minuut.
Furios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pupovac kopt de bal weg. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tùng is nu in balbezit. Anh Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Bazin de bal. Anh Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tùng probeert naar een medespeler te passen. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sucigan rent richting de bal. Sucigan geeft de bal voor. Inworp. Pupovac met een snelle inworp. Anh Tùng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chryplewski passt de bal met de wreef. Anh Tùng met een sublieme pass. Vnuck rent richting de bal. Vnuck draait met de bal, schiet en ... Błoch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Vnuck rent richting de bal. Vnuck haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sucigan de bal onder controle te krijgen. Kristka is nu in balbezit. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Błoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 58%, US Les Viltansou 42%.
FC Amiens - US Les Viltansou 0:3

54e minuut.
Sucigan rent richting de bal. Sucigan geeft een lange en hoge pass. Pupovac geeft een lange en hoge pass. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck schiet op doel. Błoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Berendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Bazin is nu in balbezit. Chryplewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chryplewski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chryplewski probeert naar een medespeler te passen. Anh Tùng rent richting de bal. Anh Tùng probeert naar een medespeler te passen. Vnuck rent richting de bal. Vnuck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Anh Tùng de bal. Vnuck rent richting de bal. Vnuck passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Błoch bokst de bal weg.

65e minuut.
Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tùng probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrny onderschept slim de pass. Pupovac speelt de bal door. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pupovac probeert naar een medespeler te passen. Anh Tùng speelt de bal door. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pupovac met een snelle inworp. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tùng begaat een overtreding. Anh Tùng krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. Pupovac passt de bal met de wreef. Mavrogenidis rent richting de bal. Vnuck rent richting de bal. Vnuck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 58%, US Les Viltansou 42%.
FC Amiens - US Les Viltansou 0:3