Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosa nostra lyon Béziers
442 Tactiek 442
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.7 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Kapłański schiet op doel. Perès probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezerra probeert naar een medespeler te passen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:1

7e minuut.
Trouve met een sublieme pass. Lizarazu heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:2

11e minuut.
Rijsseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski passt de bal in één keer door. Kapłański rent richting de bal. Kapłański schiet op doel. Kastendeuch bokst de bal weg. Sauvage rent richting de bal. Sauvage geeft de bal voor. Perès kopt de bal weg. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bezerra rent richting de bal. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem met een sublieme pass. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański onderschept slim de pass. Kapłański speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rijsseghem met een sublieme pass. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kapłański is nu in balbezit. Kapłański geeft een lange en hoge pass. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:3

24e minuut.
Héjjas speelt de bal door. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Jean begaat een overtreding. Jean krijgt een gele kaart. Kapłański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezerra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kapłański springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Héjjas met de inworp. Bezerra is nu in balbezit. Bezerra geeft een lange en hoge pass. Węgorowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kastendeuch met een sublieme pass. Rijsseghem kopt de bal weg. Klungelig pakt Sauvage de bal. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Węgorowski springt en kopt de bal. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cadiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:4

29e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass. Met opzet legt Trouve zijn tegenspeler op de grond. Trouve krijgt een gele kaart. Węgorowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sauvage rent richting de bal. Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cadiou heeft problemen om de bal te vangen. Héjjas rent richting de bal. Héjjas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kapłański de bal. Kapłański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:5

32e minuut.
Jean passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini begaat een overtreding. Vanzolini krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sauvage kopt de bal weg. Rijsseghem rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jean ... Strafschop! Jean krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rijsseghem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Węgorowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sauvage met een sublieme pass. Węgorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezerra probeert naar een medespeler te passen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas geeft een lange en hoge pass. Węgorowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:6

40e minuut.
Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:7

43e minuut.
Vanzolini rent richting de bal. Vanzolini geeft een lange en hoge pass. Lafitte kopt de bal weg. Kapłański rent richting de bal. Kapłański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 86%, Béziers 14%.
Cosa nostra lyon - Béziers 0:7

49e minuut.
Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski met een sublieme pass. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:8

68e minuut.
Kapłański is nu in balbezit. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas met een sublieme pass. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:9

69e minuut.
Héjjas rent richting de bal. Héjjas speelt de bal door. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański geeft de bal voor. Węgorowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:10

71e minuut.
Vanzolini met een sublieme pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Kapłański heeft problemen om de bal te vangen. Kapłański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De Freitas geeft een hoge lob. Bezerra is nu in balbezit. Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:11

81e minuut.
Vanzolini is nu in balbezit. Vanzolini passt de bal met de wreef. Węgorowski geeft de bal voor. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - Béziers 0:12

90e minuut.
Vanzolini is nu in balbezit. Vanzolini geeft de bal voor. Héjjas is nu in balbezit. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel. Kastendeuch bokst de bal weg.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanzolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węgorowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapłański de bal. Kapłański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 84%, Béziers 16%.
Cosa nostra lyon - Béziers 0:12