Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Spice Girls F C K
SAMPRAS 1 Tactiek 541
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 55.1
formidable Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Neyt passt de bal zonder na te denken. McKeever rent richting de bal. McKeever schiet op doel. Uglješa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Spice Girls - F C K 1:0

4e minuut.
Simães speelt de bal door. Doye rent richting de bal. Parzonka rent richting de bal. Doye onderschept slim de pass. Doye geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Einar geeft de bal voor. Viña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubica. Viña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simães wilt de vrije trap nemen. Soh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Papandrea met een sublieme pass. Doye is nu in balbezit. Met opzet legt Kubica zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kubica moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kubica schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Einar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karousakis verovert de bal door een tackle van achteren. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña onderschept slim de pass. Viña draait met de bal, schiet en ... Soh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Einar met een sublieme pass. Doye rent richting de bal. Simães is nu in balbezit. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Neyt rent richting de bal. Neyt geeft een lange en hoge pass. Urbacz rent richting de bal. Urbacz draait met de bal, schiet en ... Boretz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Spice Girls 51%, F C K 49%.
les Spice Girls - F C K 1:0

47e minuut.
Inworp. Urbacz met de inworp. Karousakis met een sublieme pass. Neyt is nu in balbezit. Neyt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Einar rent richting de bal. Sbrozi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Einar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simães met een snel genomen vrije trap. Doye rent richting de bal. Doye geeft een hoge lob. Soh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeever passt de bal in één keer door. Neyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uglješa de bal onder controle te krijgen. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka geeft een hoge lob. Karousakis speelt de bal door. Neyt is nu in balbezit. Neyt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sbrozi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Einar is nu in balbezit. Karousakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karousakis speelt de bal door. Urbacz geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Spice Girls - F C K 2:0

74e minuut.
Doye probeert naar een medespeler te passen. Viña rent richting de bal. Boccalini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boccalini krijgt een gele kaart. Viña raakt geblesseerd tijdens het duel. Viña zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Soh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Spice Girls - F C K 2:1

79e minuut.
Einar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morgado komt het veld opgelopen.

81e minuut.
McKeever speelt de bal door. Urbacz is nu in balbezit. Urbacz passt de bal in één keer door. Neyt is nu in balbezit. Neyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Spice Girls 35%, F C K 65%.
les Spice Girls - F C K 2:1