Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC les Spice Girls
Curtis Tactiek SAMPRAS 1
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
52.7 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Picy probeert naar een medespeler te passen. Mea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jodar de bal onder controle te krijgen. Koudri is nu in balbezit. Koudri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Klungelig pakt Vespucci de bal. Vespucci geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - les Spice Girls 1:0

22e minuut.
Vespucci is nu in balbezit. Vespucci met een sublieme pass. Iasonidis is nu in balbezit. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap. Matthijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - les Spice Girls 2:0

33e minuut.
Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci passt de bal zonder na te denken. Mea is nu in balbezit. Iasonidis onderschept slim de pass. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cesaretto is nu in balbezit. Karousakis onderschept slim de pass. Bordes begaat een overtreding. Bordes krijgt een gele kaart. Karousakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Karousakis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mea speelt de bal door. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Pirueta rent richting de bal. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tempowski rent richting de bal. Tempowski geeft een hoge lob. Novović verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 40%, les Spice Girls 60%.
Honda Lock SC - les Spice Girls 2:0

47e minuut.
Cesaretto passt de bal zonder na te denken. Vespucci rent richting de bal. Vespucci met een sublieme pass. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karousakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Mendes bokst de bal weg.

60e minuut.
Tempowski is nu in balbezit. Tempowski passt de bal in één keer door. Vespucci geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Vespucci met een snelle inworp. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet geeft de bal voor. Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vespucci is nu in balbezit. Parreira rent richting de bal. Vespucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vespucci krijgt een gele kaart. Parreira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 34%, les Spice Girls 66%.
Honda Lock SC - les Spice Girls 2:0