Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 32000
Thailand Team Spirit Picardia
Kezyr Tactiek 523
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Lebon passt de bal met de wreef. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud geeft een hoge lob. Dusart rent richting de bal. Dusart schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
da Silva onderschept slim de pass. Weißenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Camerini is nu in balbezit. Camerini geeft een hoge lob. Dusart springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dussart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Weißenfeldt passt de bal met de wreef. Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouyer krijgt een gele kaart.

20e minuut.
da Silva speelt de bal door. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński geeft een hoge lob. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Cosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosson met een sublieme pass. Leveugle rent richting de bal. Ferron onderschept slim de pass. Ferron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński geeft een lange en hoge pass. da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dusart rent richting de bal. Dusart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Ferron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferron begaat een overtreding. Ferron krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Szczypiński rent richting de bal. Dussart verovert de bal door een tackle van achteren. Dussart geeft de bal voor. Dusart is nu in balbezit. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 41%, Picardia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thailand Team Spirit - Picardia 0:0

62e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnaud probeert de bal met de borst te controleren. Cosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosson haalt uit met een fantastische trap. Ferron springt en kopt de bal. Nègre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 57%, Picardia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thailand Team Spirit - Picardia 0:0