Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Club de Ploeuc F C K
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.7 gemiddelde waardering 47.8
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Delage speelt de bal door. Vignoli heeft problemen om de bal te vangen. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña schiet op doel. Gomis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boretz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Simães is nu in balbezit. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viña raakt geblesseerd tijdens het duel. Guéguen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:1

6e minuut.
Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Mavuba begaat een overtreding. Guéguen raakt geblesseerd tijdens het duel. Simães met een snel genomen vrije trap. Viña krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boudin trapt de bal weg van het doel. Doye geeft de bal voor. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gomis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudin bokst de bal weg.

9e minuut.
Trésor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simães met de inworp. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Vignoli controleert de bal met de borst. Rydel is nu in balbezit. Rydel met een sublieme pass. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Simães onderschept slim de pass. Simães probeert naar een medespeler te passen. Doye met een sublieme pass. Guéguen rent richting de bal. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Grandin de bal. Boretz onderschept slim de pass. Simães met een sublieme pass. Guéguen rent richting de bal. Guéguen schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mavuba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boretz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guéguen rent richting de bal. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:2

19e minuut.
Boretz met een sublieme pass. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães passt de bal met de wreef. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:3

21e minuut.
Girard geeft de bal voor. Doye kopt de bal weg. Viña is nu in balbezit. Viña schiet op doel. Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grandin kan de bal niet met de borst controleren. Simães onderschept slim de pass. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Girard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:4

26e minuut.
Guéguen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barton komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Loodus speelt de bal door. Daar is Doye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doye speelt de bal door. Barton heeft problemen om de bal te vangen. Barton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boretz onderschept slim de pass. Boretz speelt de bal door. Simães speelt de bal door. Barton rent richting de bal. Barton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doye geeft een lange en hoge pass. Barton rent richting de bal. Barton passt de bal met de wreef. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club de Ploeuc 78%, F C K 22%.
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:4

50e minuut.
Daar is Delage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simães rent richting de bal. Simães speelt de bal door. Viña rent richting de bal. Viña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães passt de bal met de wreef. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:5

68e minuut.
Girard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mavuba de bal. Grandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton verovert de bal door een tackle van achteren. Barton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Szpilka heeft problemen om de bal te vangen. Szpilka geeft de bal voor. Viña is nu in balbezit. Daar is Doye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doye geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Boudin met een harde bal richting middenveld. Doye kopt de bal weg. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña draait met de bal, schiet en ... Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:6

74e minuut.
Barton passt de bal zonder na te denken. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandin is nu in balbezit. Simães geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Boudin met een harde bal richting middenveld. Doye kopt de bal weg. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton haalt uit met een fantastische trap. Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:7

77e minuut.
Zimny onderschept slim de pass. Simães rent richting de bal. Simães speelt de bal door. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Doye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Girard de bal. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:8

84e minuut.
Simães passt de bal in één keer door. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye passt de bal met de wreef. Viña rent richting de bal. Viña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Simães rent richting de bal. Simães passt de bal met de wreef. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton schiet op doel. Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club de Ploeuc 84%, F C K 16%.
Sporting Club de Ploeuc - F C K 0:9